stakor1 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 (edytowane) Witam, Taki model w sumie na szybko prosto z pudła z oryginalnymi kalkami (no prawie). Z dopasowaniem różnie bywa, pomalowane farbami Bilmodel z zestawu dedykowanego do tego śmigłowca, kalki zestawowe mają błędy (trochę skorygowałem), ale są dostępne świetne kalki od Pepsi Adama ze skorygowanym kolorem napisów. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Bardzo fajny. Podoba mi się subtelne różnicowanie powierzchni, bez nadmiernego efekciarstwa, ale też i dość wyraźne podkreślenie zużycia powierzchni. Bardzo zgrabny helikopter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Widzę tylko jedno zdjęcie... Za to z jednym bardzo ładnym śmigłowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Widzę tylko jedno zdjęcie...Za to z jednym bardzo ładnym śmigłowcem U mnie dokładnie to samo, łącznie z wrażeniami co do tematu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Podobnie, tylko jedno widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Ups... też tak to widzę :( przepraszam za zamieszanie ale musialem zmienic photobucketa i jak widac google tez nie dal rady. Bylo wiecej. Dopiero w nocy będę mógł naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 A ja widzę sześć fotek, ostatnia pudełko + oryginał fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Nooo Panie Pawle wreszcie coś pokazałeś... a kiedy jayhawk vel. kanarek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Jedno zdjęcie ,ale śmigłowiec świetny....na tym zdjęciu wygląda super no i skala w moim guście))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Poprawione - póki co widzę wszystkie ;P Dajcie znać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Cieszę się, że się - choć to jedno zdjęcie, które widać - podoba ;P A ja widzę sześć fotek, ostatnia pudełko + oryginał fajna No to specjalnie dla Ciebie kolejna fotka ;) kiedy jayhawk vel. kanarek ? Grześ - żółtek czeka na odpowiednią farbę od Bilmodel. Widzisz na SH-2G czekałem i się doczekałem, no i mam pewność, że kolory są odpowiednie bo w instrukcji są skopane. Jedno zdjęcie ,ale śmigłowiec świetny....na tym zdjęciu wygląda super no i skala w moim guście))) Ano dzięki, moja skala zupełnie nie... za duże toto jakieś, ale śmiglak fajny więc trza było zrobić Prawdę mówiąc to była taka rozgrzewka - prosto z pudła bez bajerów dla muzeum w Gdyni, równolegle robiłem dla siebie już bardziej wypasiony, ale edek tak zwleka z blaszkami na które czekam że z tym z pudła skończyłem a 2-gi czeka na edka, kalki Adama muż mam... no i może parę innych bajerów będzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 U mnie widać już dwa zdjęcia. Jest progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Ja teraz widzę dwie fotki. Gdybyś wrzucił fotki na IMGURa to problemy by nie było viewtopic.php?f=238&t=54974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Są fotki! No powiem, że jest na co popatrzeć. Ale Fotosik to też nie jest dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Świetny , bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 No, teraz jak widać wszystkie fotki, to idę po szufelkę... Szczęka, się sama z podłogi nie sprzątnie Piękny wiatrak Ci wyszedł Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Warto było powalczyć o te fotki. Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Lipca 2017 Autor Share Napisano 20 Lipca 2017 Dzięki za dobre słowo W końcu chyba się uporałem z materią znikających zdjęć... BTW Mitrandir - właśnie dostałem odpowiednią żółć do coast guard'a ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 ...wreszcie nie będziesz miał wymówek, Stakorze1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Piękna robota, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 21 Lipca 2017 Autor Share Napisano 21 Lipca 2017 Ano dziękuję, oj, wymówki się znajdą - gorąco na zewnątrz, tyle atrakcji we stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Sierpnia 2017 Share Napisano 5 Sierpnia 2017 ... no i gdzie "kanarek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2017 Spoko - robi się ! Wakacje som no nie? Twoje zdjęcia znikły a musiałem obejrzeć, wnioski wyciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi