stakor1 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 (edited) Witam, Taki model w sumie na szybko prosto z pudła z oryginalnymi kalkami (no prawie). Z dopasowaniem różnie bywa, pomalowane farbami Bilmodel z zestawu dedykowanego do tego śmigłowca, kalki zestawowe mają błędy (trochę skorygowałem), ale są dostępne świetne kalki od Pepsi Adama ze skorygowanym kolorem napisów. Edited July 22, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Bardzo fajny. Podoba mi się subtelne różnicowanie powierzchni, bez nadmiernego efekciarstwa, ale też i dość wyraźne podkreślenie zużycia powierzchni. Bardzo zgrabny helikopter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Widzę tylko jedno zdjęcie... Za to z jednym bardzo ładnym śmigłowcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaQ Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Widzę tylko jedno zdjęcie...Za to z jednym bardzo ładnym śmigłowcem U mnie dokładnie to samo, łącznie z wrażeniami co do tematu zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Podobnie, tylko jedno widzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Ups... też tak to widzę :( przepraszam za zamieszanie ale musialem zmienic photobucketa i jak widac google tez nie dal rady. Bylo wiecej. Dopiero w nocy będę mógł naprawić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 A ja widzę sześć fotek, ostatnia pudełko + oryginał fajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Nooo Panie Pawle wreszcie coś pokazałeś... a kiedy jayhawk vel. kanarek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Jedno zdjęcie ,ale śmigłowiec świetny....na tym zdjęciu wygląda super no i skala w moim guście))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Poprawione - póki co widzę wszystkie ;P Dajcie znać, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Cieszę się, że się - choć to jedno zdjęcie, które widać - podoba ;P A ja widzę sześć fotek, ostatnia pudełko + oryginał fajna No to specjalnie dla Ciebie kolejna fotka ;) kiedy jayhawk vel. kanarek ? Grześ - żółtek czeka na odpowiednią farbę od Bilmodel. Widzisz na SH-2G czekałem i się doczekałem, no i mam pewność, że kolory są odpowiednie bo w instrukcji są skopane. Jedno zdjęcie ,ale śmigłowiec świetny....na tym zdjęciu wygląda super no i skala w moim guście))) Ano dzięki, moja skala zupełnie nie... za duże toto jakieś, ale śmiglak fajny więc trza było zrobić Prawdę mówiąc to była taka rozgrzewka - prosto z pudła bez bajerów dla muzeum w Gdyni, równolegle robiłem dla siebie już bardziej wypasiony, ale edek tak zwleka z blaszkami na które czekam że z tym z pudła skończyłem a 2-gi czeka na edka, kalki Adama muż mam... no i może parę innych bajerów będzie ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaQ Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 U mnie widać już dwa zdjęcia. Jest progres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Ja teraz widzę dwie fotki. Gdybyś wrzucił fotki na IMGURa to problemy by nie było viewtopic.php?f=238&t=54974 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaQ Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Są fotki! No powiem, że jest na co popatrzeć. Ale Fotosik to też nie jest dobra opcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Świetny , bardzo się podoba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 No, teraz jak widać wszystkie fotki, to idę po szufelkę... Szczęka, się sama z podłogi nie sprzątnie Piękny wiatrak Ci wyszedł Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Warto było powalczyć o te fotki. Super model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted July 20, 2017 Author Share Posted July 20, 2017 Dzięki za dobre słowo W końcu chyba się uporałem z materią znikających zdjęć... BTW Mitrandir - właśnie dostałem odpowiednią żółć do coast guard'a ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 ...wreszcie nie będziesz miał wymówek, Stakorze1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PabloA Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Piękna robota, gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 Ano dziękuję, oj, wymówki się znajdą - gorąco na zewnątrz, tyle atrakcji we stolycy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 ... no i gdzie "kanarek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted August 5, 2017 Author Share Posted August 5, 2017 Spoko - robi się ! Wakacje som no nie? Twoje zdjęcia znikły a musiałem obejrzeć, wnioski wyciągnąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts