Jump to content

SH-2G Kitty Hawk 1/48

stakor1
 Share

Recommended Posts

Witam,

Taki model w sumie na szybko prosto z pudła z oryginalnymi kalkami (no prawie).

Z dopasowaniem różnie bywa, pomalowane farbami Bilmodel z zestawu dedykowanego do tego śmigłowca, kalki zestawowe mają błędy (trochę skorygowałem), ale są dostępne świetne kalki od Pepsi Adama ze skorygowanym kolorem napisów.

BjWz0XX.jpg

9GNKahu.jpg

u8qZmqZ.jpg

pPKPhMk.jpg

RGD29KE.jpg

EhJHbfL.jpg

vlaXuYY.jpg

cKIyBgr.jpg

Vwd8GOA.jpg

Edited by Guest

Widzę tylko jedno zdjęcie...

Za to z jednym bardzo ładnym śmigłowcem

U mnie dokładnie to samo, łącznie z wrażeniami co do tematu zdjęcia.

Cieszę się, że się - choć to jedno zdjęcie, które widać - podoba ;P

A ja widzę sześć fotek, ostatnia pudełko + oryginał fajna

No to specjalnie dla Ciebie kolejna fotka ;)

-vvOcHajgHLcztmgYynPeeLVk0DhZZ9dCfcSdN3ySzmR14D1f-NZScDjkX9H_wKbu9EBquyo-8fZ-WFokFGo3UXPppGiJ55elJdFAv0QDPNpHpB13gBBSaW-_EaEJPPUvkP7P4W9HP4Y8CF2dA23HHkfoDrhnxHkKhQHbu0ecxGFTHTd9to6_55QxYqWFKfLt8HV34xgcmbNu23asKb8xYHQX02zdJjfGkVOwLAn0dmwbpEzTOQwUVNNWNDB4WvLUuXGIUIf1DD3wB6wofwKf8gx7G3m3P8EISEJcZ0OA3vqyY4RxF7fPK78r6pXJGft1_mFzhkRn2nhD0wB8_3zbIprO9gbcPBgg0YgpUAyjecAE8PeYtYg1H5qgSAm5udEnEGp5XzfTrbYVKRFMnMevP0YC9yDMzLBZxBe2DLQufZAd7XM7hlpm7GlrN8pIFg4fTGPgQl01ciATjFgboOcEXh_cn-qEtEnW2ILq_yGRCNNFLNd3SXYHB9S4YZgiALuHI3BfjpjT4p2S96ownhpPLrqoIMNRlYYHcWcavCMhMsFQpRuapYcq3Uiv7yIxCGPxi5qTgVxGnv_LIWwGyH_EVkNCCnbhsrdt7aCIVzkoz2g3jfZadTrQy5QY2x40XqJYLlpLSo_FGYHORMvBWgPcD_A8lnSpNDeBeQd6_S-b00K=w980-h735-no

kiedy jayhawk vel. kanarek ?

Grześ - żółtek czeka na odpowiednią farbę od Bilmodel. Widzisz na SH-2G czekałem i się doczekałem, no i mam pewność, że kolory są odpowiednie bo w instrukcji są skopane.

cJD01iRT53HsDRXtH6etruWI0GNPku_m5PXX-56P8uiSCvg_4P8h_WzqV99cLZiDYLQJxA-lXuPlP5gPl5GJqU0irpGtbjAgt4CkLxg9vMTPT8DSNvanIASJvuOxnrahDmte-wtTDPAxw2o_LtPijZxQWmu7O29OUMGGt3ovn-QbEF0m355_vMkbsWAnPh1NyiC8pVp98G4lW2CcRcqoo3rusXda_qYbCqWqU2UORnQSww-L5Pw9hXwM6PL7R4-ygIbAulzknWCDvfa2dZsrBJuWiDTwmBuLnZEX_xUt8aKIN097xxXe6A_RaEc_M2ju-CVmZpA_gMLkUJqaskof1hw6b0_pGMTNOrKZM1iTwiHOzroVCWwth7N4JUFypOTw9gIOkzO-FR58h-FkwxQ6zguX5aTI-gG9Mf118c5IsJEAIWFmgBBFZcBCSkZEEtdubVfcsTVBZYdiL9P4FXfh580aqFTiJAKEsMqJnTHLdNMUNwFWS5FlnPv4QfSYaEmAaLmb2fZfTs8Bw5RShM5otapRSaShsc407Z-frFXaWNuICkm97djtxlEbL_oTPdlB7oLdJ_zTN4ouBJ7mbTx-yxlf_qiG448_2McqzcPtaLT52HzAk45AlRqQ9ZT1cWVw0YGSyLme9BzIwkj9xXzQOgxrwq76C4WXaOuoBYBpUUTq=w368-h490-no

Jedno zdjęcie ,ale śmigłowiec świetny....na tym zdjęciu wygląda super no i skala w moim guście)))

Ano dzięki, moja skala zupełnie nie... za duże toto jakieś, ale śmiglak fajny więc trza było zrobić Prawdę mówiąc to była taka rozgrzewka - prosto z pudła bez bajerów dla muzeum w Gdyni, równolegle robiłem dla siebie już bardziej wypasiony, ale edek tak zwleka z blaszkami na które czekam że z tym z pudła skończyłem a 2-gi czeka na edka, kalki Adama muż mam... no i może parę innych bajerów będzie ;P

• 2 weeks later...