xmald Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Limek skończony... Ten model był dla mnie poligonem doświadczalnym - pierwszy raz malowałem całość metalizarami (Alclad, Gunze), pierwsza rura od chyba 25 lat, pierwszy raz zamiast chińczykiem używałem H&S. Zdaję sobie sprawę, że ma mnóstwo baboli i zapewne osoby znające lepiej ta konstrukcję za chwilę pewnie dostaną zawału ale ja jestem zadowolony, że Lim stoi u mnie na półce, ponieważ jak pisałem w warsztacie patrzyłem na niego przez 8 lat podstawówki i do dzisiaj to jeden z moich samolotów... Model Trumpetera + blaszka Parta, maski Montex, lufy Master, kalki Billmodel. Warsztat był tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=58064 Źródło: http://www.epktspotters.org - TYLKO DO CELÓW DYSKUSJI Żródło: Allegro grom 1971 - TYLKO DO CELÓW DYSKUSJI PS. Mam nadzieję, że wybaczycie ilość fot ale jakoś się rozpędziłem ;o) Na białym tle: I tradycyjnie takie dla jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Bardzo mi się podoba. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Wygląda zacnie, Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Wygląda jak prawdziwy. Czapki z głów, wyszedł pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 nie moja skala.. ale moge napisac tylko : PIEKNY MODEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Bardzo ładny. Wygląda jak prawdziwy limek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Dzięki! Obawiam się, że nie jest to ostatnia rura jaką sobie skleiłem - spodobało mi się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Bardzo ładnie się prezentuje. Podoba mi się dobór koloru metalicznego. Wygląda bardzo realistycznie. Mam ten model i mój wygląda mniej przekonująco. Jak są wspomniane przez Ciebie babole to ja ich nie widzę. Czy można się dowiedzieć jakim lakierem był wykończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Po tym właśnie można poznać wytrawnego modelarza lotniczego, samolot o teoretycznie nudnym do bólu malowaniu i oznakowaniu, ale zrobiony tak, że na te srebrne powierzchnie można patrzeć godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Bardzo zacny, trochę nie mój styl bo wolę błyszczące metaliki i brudek ale trzeba przyznać, że wyszedł realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Czarno białe zdjęcia bardzo w klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 25 Lipca 2017 Autor Share Napisano 25 Lipca 2017 Wielkie dzięki za pozytywny odbiór. Czy można się dowiedzieć jakim lakierem był wykończony? Za radą kolegów użyłem Alclad Semi-Matte (pisownia oryginalna ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Lipca 2017 Share Napisano 25 Lipca 2017 Ładnie wyszedł. Mi w oko wpadły te kolorowe zdjęcia, bo są tak zrobione lub obrobione, że wyglądają jak z pism z epoki. Uważaj na rury - wciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Lipca 2017 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2017 Wszystko pięknie, ale "9" masz nie przeciętą u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 27 Lipca 2017 Autor Share Napisano 27 Lipca 2017 Dzięki. Marcin, faktycznie dałem ciała z tą "9" mówiąc szczerze nie zwróciłem na to uwagi... a wystarczyło ją trochę przyciąć Cóż muszę z tym żyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 29 Lipca 2017 Share Napisano 29 Lipca 2017 Bardzo fajnie zrobiony. Bez przesadnych fajerwerków, zrobiony ze smakiem. Good job, jak mawiają Francuzi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi