megapol Napisano 26 Maja 2019 Autor Share Napisano 26 Maja 2019 Kolejny rozpoczęty warsztat z serii: Stalker "8 Fields" Sen Anomalii i zatopiony BMP w galarecie, jeszcze brak galarety ale się dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Patrzę na ten transporter i jeden blog o Rusi mi się przypomniał- zerknij sobie w ramach relaksu: https://apocalypse-radio.tumblr.com/ Edytowane 26 Maja 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 Nareszcie dotarli moi nowi stalkerzy 19 godzin temu, LordDisneyland napisał: Patrzę na ten transporter i jeden blog o Rusi mi się przypomniał- zerknij sobie w ramach relaksu: https://apocalypse-radio.tumblr.com/ Poprzeglądałem, dość ciekawy i fotka zatopionego czołgu też inspirująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 28 Maja 2019 Autor Share Napisano 28 Maja 2019 Jedziem dalej puki pada, potem nie będzie mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 31 Maja 2019 Autor Share Napisano 31 Maja 2019 BMP w trójwarstwowej galaretce. Gips dentystyczny, żywica i bagno. Efekt będzie widoczny za parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Fajnie że ktoś realizuje takie tematy ze świata "Stalkera" i książek. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 W dniu 31.05.2019 o 23:11, StarBourne napisał: Fajnie że ktoś realizuje takie tematy ze świata "Stalkera" i książek. Dobra robota! Dzięki Galareta się tworzy, więc nadszedł czas na artefakty. Stalkerzy muszą coś zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 Coś słychać w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 13.06.2019 o 10:07, chorąży napisał: Coś słychać w temacie ? Pogoda nie służy żeby bawić się z farbami, ale ciągle bagruję w bagnie Nie chciałem podświetlać tej galarety ale użyłem pigmentów fluorescencyjnych, efekt taki, że trudno zrobić fotkę w całkowitych ciemnościach Pigment z nośnikiem jeszcze mokry, dlatego go jeszcze widać, po wyschnięciu nośnik zrobi się przeźroczysty. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez megapol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Wow, genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2019 Przeglądając figurki wpadły mi w ręce dwie i postanowiłem zrobić coś na szybko Kawałek styropianu, płyta gipsowa i korzenie z t:bip:i :P efekt taki jak poniżej. Więc zapraszam na sesję winietki: Stalker Najemnicy - Szybka Akcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 26 Czerwca 2019 Share Napisano 26 Czerwca 2019 Jak tak na to wszystko patrzę to słyszę w głowie trzeszczenie licznika geigera. I nie ma z tym nic wspólnego filmik z artefaktami :). Trzymaj tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2019 2 godziny temu, Monster3 napisał: Jak tak na to wszystko patrzę to słyszę w głowie trzeszczenie licznika geigera. I nie ma z tym nic wspólnego filmik z artefaktami :). Trzymaj tak dalej Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Stawanie nogą na broni przy forsowaniu muru? Niespecjalny pomysł. może dało by się coś z tym zrobić? Ogólnie idea i wykonanie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Fajnie się ogląda Wczoraj aż odpaliłem sobie Stalker - Cień Czarnobyla na PC Jednak co klimat, to klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 27 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 27.06.2019 o 10:09, Michal_G napisał: Stawanie nogą na broni przy forsowaniu muru? Niespecjalny pomysł. może dało by się coś z tym zrobić? Ogólnie idea i wykonanie super. W dniu 27.06.2019 o 10:47, toled napisał: Fajnie się ogląda Wczoraj aż odpaliłem sobie Stalker - Cień Czarnobyla na PC Jednak co klimat, to klimat. Dzięki Panowie Co do deptania po broni to też się z tym zgadzam, że to poroniony pomysł, tym bardziej, że te ogrodzenie ma 2m wys. No, ale firma Ant-Miniatures takie figsy wydała, więc nie chciałem zbytnio w nie ingerować. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez megapol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 O żesz niepojęte są pomysły producentów! By się obydwaj napompowali jak by to kapral zobaczył... No cóż, pewnie autor koncepcji figurek z Ant-Miniatures wojsko oglądał tylko na defiladzie z okazji Dnia Zwycięstwa. Działaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 Genialne są te klimaty! Możesz podpowiedzieć co to za pigmenty fluorescencyjne? Kusi też coś takiego spróbować zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 30 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2019 10 godzin temu, carlito napisał: Genialne są te klimaty! Możesz podpowiedzieć co to za pigmenty fluorescencyjne? Kusi też coś takiego spróbować zrobić. Cieszę się, że się podoba U mnie nie ma tajemnic, więc chętnie odpowiem i nawet linka wkleję. Pigment to: ZnS (Cu). Siarczek cynku aktywowany miedzią w wysokiej temperaturze. Kolor seledynowy. cena 19zł za 50g. https://allegro.pl/oferta/proszek-pigment-luminescencyjny-swiecacy-50-g-zns-7194549193 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 Czas powrócić do strony 10 i pomału kończyć. Chociaż to jeszcze nie koniec S.T.A.L.K.E.R "Seekers of Time" - "Poszukiwacze Czasu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Podoba mi się fajny klimat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Ode mnie jak zwykle wielki plus :). A nie korci Cię żeby zrobić jakąś większą strzelaninę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 1 minutę temu, Monster3 napisał: Ode mnie jak zwykle wielki plus :). A nie korci Cię żeby zrobić jakąś większą strzelaninę?? Wielkie dzięki, co to znaczy większą strzelaninę rozwiń temat to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Chodzi o coś pokroju większa grupa stalkerów kontra większa grupa mutasów. Nie mogę sobie teraz nic konkretnego przypomnieć ale pojawiały się takie akcje w książkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 1 minutę temu, Monster3 napisał: Chodzi o coś pokroju większa grupa stalkerów kontra większa grupa mutasów. Nie mogę sobie teraz nic konkretnego przypomnieć ale pojawiały się takie akcje w książkach U Noczkina była taka wojna, reszta to raczej stada Niby Psów, Kabanów, albo Czarnobylce w stadach no i ataki Burerów w grupach. Snorki już robiłem i są w galerii, pod tym linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi