odimichal Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Bardzo dawno mnie tu nie było, wiec może czas jakiś model pokazać. Chevrolet C15TA 1/35 IBG , plandeka Panzer Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Świetnie wykonany model i podstawka! Fajny,nietypowy pojazd, mało takich na forum. Mógłbyś opisać jak malowałeś plandekę? Bardzo mi się ona podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Stosunkowo ostre cieniowanie, ale wygląda ładnie. Podoba mi się sposób kurzenie - aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Bardzo ładny model. Szkoda, że nie pokazałeś trochę wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Mi też się podoba, podstawka udana, szczególnie podkłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Dla mnie rewelacja... Malarski majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Mógłbyś opisać jak malowałeś plandekę? Najpierw cieniowanie aerografem (Hataka seria Orange, bardzo dobre farby do cieniowania) a potem pedzel i olejne artystyczne Talensa (Biały, zielenie i brązy). Potem drobne poprawki areo ( tym razem Vallejo) i na koniec Ultra Matte Varnish. Podoba mi się sposób kurzenie - aerograf? Najpierw aero a potem chlapanie pędzlem Bardzo ładny model. Szkoda, że nie pokazałeś trochę wnętrza. Nawet plandekę przerobiłem na zamkniętą żeby nic nie było widać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Świetny, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Sierpnia 2017 Share Napisano 23 Sierpnia 2017 model bardzo ładny. Natomiast malowanie plandeki jedne z lepszych jakie widziałem. Plandeka to pewnie produkt gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2017 Plandeka to pewnie produkt gotowy? Tak, Panzer Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 K...a! Naprawdę dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Cienie na modelu bardzo sie podobaja. Te kawaly drewna pomiedzy szynami z jakiej materii sa zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Te kawaly drewna pomiedzy szynami z jakiej materii sa zrobione? Z drewna, a konkretnie z balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Świetne brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Rzadko oceniam modele w " nie mojej" skali - zasady detalowania, cieniowania czy brudzenia jednak inne - ale w tym przypadku nie umiem sobie odmówić wyrazów uznania. Świetny model, z rewelacyjnie zrobioną plandeką. Żelazna kandydatura do wzorcowego tutorialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Dziękuje wszystkim za słowa uznania, jeszcze trochę i pomyśle, ze robię dobre modele :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi