lesio-69 Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 Witam W końcu udało mi się wykonać zdjęcia Variaga do galerii. Model był sklejony 3 lata temu i był to mój 3 model ( po Ninie i Norodino). Model firmy Zvezda + blaszki Eduarda i lufy RB Model. Sam model skleja się bardzo przyjemnie. Pierwszy raz miałem też do czynienia z blaszkami. I teraz niestety nie wyobrażam sobie sklejania modelu bez blaszek. Gdybym miał czas na pewno wykonałbym jeszcze jednego Variaga. Teraz bym dodał maszty z Mastera. Życzę miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Sierpnia 2017 Share Napisano 26 Sierpnia 2017 No, prikrasny jest Na zbliżeniach te płaskie figurki okrutnie psują efekt, ale i tak miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Sierpnia 2017 Share Napisano 27 Sierpnia 2017 Te "oldschoolowe" zdjęcia są naprawdę fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 27 Sierpnia 2017 Share Napisano 27 Sierpnia 2017 Ładna robota. Na szczególną pochwałę zasługuje malowanie. Oddaje "duch epoki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Okręty z przełomu wieków (XIX i XX) zawsze mi się podobały Jest w nich jakieś piękno - już nie żaglowiec a jeszcze nie bezduszny, szary pancerny kolos. Duży plus za schemat malowania i olinowanie Mały minus za figurki - trochę psują odbiór całości ale dzięki matrosowi zawzięcie szorującemu pokład są do zaakceptowania A czy będzie galeria "Borodino"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 28 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2017 A czy będzie galeria "Borodino"? Nie wiem, muszę się mocno zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Ładnie wykonany. Bardzo podoba mi się ten biały kolor tych ruskich okrętów, i coraz bardziej nęci mnie chęć zakupu jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Wow zdecydowanie rola statysty to za mało dla tego pięknego modelu, zasługiwał na osobną galerię. Naprawdę cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Teach Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Piękny model. Jak ciekawostkę mogę podać, że na armatach nie było masek ochronnych ponieważ według ówczesnych poglądów ma to negatywny wpływ na morale artylerzystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 lesio-69 - to żeś zaskoczył myślałem że ty wielki wróg wENgla i kominuF modelik pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Robi wrażenie. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 lesio-69 - to żeś zaskoczył myślałem że ty wielki wróg wENgla i kominuF modelik pierwsza klasa I tu Cię zaskoczę. Uwielbiam również samoloty , okręty oraz czołgi (wszystko do I wojny światowej). Ale najbardziej żaglowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 znakomita robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 świetny - i nie żaglowiec gratulacje - a zdjęcia retro - po prostu klasa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Września 2017 Share Napisano 28 Września 2017 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi