bazylms Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Spoko Gała raczej do Polandu z nim się nie przykula. Faktycznie to już 17 stron, a końca nie widać, nie widać. Ale za to jest czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2018 (edytowane) a tak poza tym to ciach: jeszcze tylko wymaskować pokład, pokaflować te ćwierć pasa pod nim, barbety, pokłady przy kazamatach, Faza III i bazy zrobione ... Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 BTW.. Przypadek? Nie sądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 Kolorwy jak jakiś jaszczur. No czekam cierpliwie na dalsze kroki. P. S. Zdecydowanie idziesz na lidera w długości warsztatu - oczywiście nie mam nic przeciwko. A czy Pułkownik Mitrofanow i bojcy na jakiś urlop pojechali, bo cicho coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Cicho bo robiOM sFoje, wrogowie zostali wyeliminowani, piwnice TFierdzy pękają w szFaH, zapas soli do posypywania ran wysypuje sie wszystkimi szparami ze spiżarki.... SIELANKA O czym więc tu pisać... chyba będę musiał ich do Markuza wysłać, moze tam będą miali wiecej do roboty Edytowane 22 Czerwca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Czerwca 2018 Share Napisano 22 Czerwca 2018 ...A czy Pułkownik Mitrofanow i bojcy na jakiś urlop pojechali, bo cicho coś ... ...O czym więc tu pisać... chyba będę musiał ich do Marka wysłać, moze tam będą miali wiecej do roboty Ufff dobrze, że to nie o mnie mowa Robota pierwsza klasa. Bardzo mnie intryguje, jak to finalnie będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2018 O Tobie, o Tobie, już wyedytowałem chyba rzeczywiście muszę ich spuścic ze smyczy, bo sie juz nic w tym dziale nie dzieje. Może Pułkownik będzie w stanie znaleźć porucznik Rosel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2018 A co jak inni mogOM, to ja teSZ. Miałem jeszcze takOM fajnOM ze statkiem po przekątnej, ale co za dużo to nie zdrowo Taśma to ZUOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Czerwca 2018 Share Napisano 30 Czerwca 2018 O jak miło! Warsztat Pułkownika jak na dłoni! Miałem jeszcze takOM fajnOM ze statkiem po przekątnej, ale co za dużo to nie zdrowo... Racja, nie ma co przeciazac serwera forum działu okreNtowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2018 No, nie chciało mi sie nieść go na kanapę zeby zrobić fotkę na tle funky koca ciotki Brunhildy Tak wiec może znUF wyciąge dziś ciocię Iwatę z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 efekt jaki Waćpan uzyskałeś wielce zaskakujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Bardz zacnie to wychodzi, kapitan rosel wyjechała na wakacje i chwilowo ogranicza się do planowania ,) dalszych prac po 11.07 będą aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Jak ci farba z taśmOM nie odlezie to będę zazdraszczaU umiejętności zabezpieczania powierzchni lakierowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 Uuuu pani porucznik awansowała??? Krzychu przeca on cały był juz oblepiany 19897 razy i to na valejowskim błocie. A pokład malowany Tamijunią, więc tam juz wogóle nie ma żadnuch szans na odłażenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 taki wakacyjny awansik - dzieki tobie tez japońskie wynalazki będziemy stosować, choć nie wiem jak amerykańskie stocznie na to się zapatrują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 Tamijunia jest jak skała, ale błotem też można, jak widać na 18 poprzednich stronach Jeżeli chcesz kupować, to rozważ pomarańczowe Hataki, są ponoć zajebiaszcze. Miałem w ręku, wąchałem ( mocno nie śmierdzą, w zasadzie prawie wcale ) widziałem prezentację, sam nie miałem okazji malować, ale czekam tylko okazji żeby kupic i wypróbować No i oczywiście najważniesza sprawa to PODKŁAD. Musi byc prawdziwy śmierdzący, nie żadne tam akrylowe gówna. Im wiecej czaszek na butelce tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 Ale żeś tE Ziabe zalepił. Ciekaw jestem co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2018 Autor Share Napisano 2 Lipca 2018 Teraz jest na niej jeszcze więcej taśmy, bo wyciągałem górne krawędzie pancerungu i takie tam różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 wincyj taśmy ???? Gała ty się od razu przyznaj że okokoniłeś żabulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Lipca 2018 Autor Share Napisano 4 Lipca 2018 No dzis już chyba ostatnie hajlajty i przejdziemy do wazy CZeciej. A potem będę mógł wypróbować mój nowy lakier do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 CO bENdziesz zdrapki robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lipca 2018 Autor Share Napisano 5 Lipca 2018 Kamień czajnikowy na dnie zawsze robię na lakier Krzychu, żyj meczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi