krzychu83 Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Witam Witam Jak w temacie, GAZ 69M, model Bronco 1/35. Prosto z pudła + moje przewody i lusterko kierowcy, malowanie i kalki z polskeij misji ONZ w Egipcie w 1974 roku Malowany humbrolem, weathering AK Model fajny, bezproblemowy, mimo kilku błędów merytorycznych uważam za udany Pozdrawiam i zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Minimalizm to nie wada jak widać. Wygląda ŚWIETNIE. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Genialny model, perfekcyjny w każdym detalu. Ode mnie masz jeszcze "+" za wybór ciekawego malowania. Ileż to można oglądać te ruskie maszyny w zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Super wyszedł. Gratulacje za temat, do tego "desantowy" (pierwszą zmianę na Synaju wystawiła 6 PDPD, głównie 16 bpd). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Całkiem nieźle wybrnałeś z białego malowania. Za to plus. Wash tez ciekawie użyty. Drugi plus. Minimalizm rzeczywiście czasem popłaca. W przypadku Twojego modelu to kolejny plus. Nie podobają mi się jakieś białe paprochy na siedzeniach-źle osadzony pigment? Druga sprawa- kompletny brak kurzu na oponach. Na szybach duuuuużo, a opony prawie defiladowe. Daj im zakurzenie i będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 21 Października 2017 Autor Share Napisano 21 Października 2017 Dzięki za miłe słowa Ileż to można oglądać te ruskie maszyny w zieleni też o tym pomyślałem Nie podobają mi się jakieś białe paprochy na siedzeniach-źle osadzony pigment? Druga sprawa- kompletny brak kurzu na oponach. Na szybach duuuuużo, a opony prawie defiladowe. Daj im zakurzenie i będzie lepiej. coś fruwało w powietrzu, nie ma tego finalnie koła przykurzę, pigmenty zanikły pod matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Duży plus za "United Nations", model podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2017 Share Napisano 21 Października 2017 Podoba mi się, a jak zrobisz jak radzi Makinen to już będzie wszystko cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Podoba mi się, a jak zrobisz jak radzi Makinen to już będzie wszystko cacy. O to to. Kapcioszki w kurzu i gra gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 fajnie wyszyły te szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Pojazd OK . Ale tak jak pisze Makinen opony czyste nie śmigane , jak dla mnie rażą też odboje na masce (w realu miałyby grubość płyty pancernej),ale to pierdoły. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Elegancko wyszedł. Sporo szczegółów robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Model robiłeś na podstawie jakiegoś konkretnego pojazdu? Pytam, bo z fotek jakie widziałem, oznaczenie UN było również na masce, a wg instrukcji ToRo również na tylnej burcie z prawej strony, a tablica rejestracyjna z lewej. Tylne odblaski zakurzone czy zamalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Toro dał kalki tylko na burty i rejestracji Odblaskin najpierw pomalowane a potem zakurzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi