Solo Napisano 21 Marca 2018 Share Napisano 21 Marca 2018 Troszkę późna ta porada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 21 Marca 2018 Share Napisano 21 Marca 2018 Troszkę późna ta porada. Zdarza się przegapić jakiś warsztat. Wspomniane światło też zauważyłem już po malowaniu mojej Iskry. Nie chcę zaśmiecać koledze warsztatu. Wiem, zdjęcie bardzo słabej jakości. KRYSTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 21 Marca 2018 Share Napisano 21 Marca 2018 Wszytko raczej spokojnie do zrobienia, jest to na jednolitym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Marca 2018 Autor Share Napisano 24 Marca 2018 Tak to wygląda po malowaniu. Kilka miejsc, które wymagają poprawek, trochę przeszlifowałem. Najwięcej problemów sprawiły łuki na nosie. Usunąłem też z belki światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Jak na taki temat kilka poprawek to w sumie nie duży koszt, prezentuje się bardzo dobrze. Czekam na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Kawał dobrej roboty. Ciekawy jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Marca 2018 Share Napisano 24 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Wygląda naprawdę wpytecznie. Jakiś kontrastowy wash położysz do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Marca 2018 Share Napisano 29 Marca 2018 Piękna iskierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Po kalkach i malowaniu wnęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Wygląda świetnie Wyprostowałeś ogon jak Arkady? link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Wygląda kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Dzięki Ogon chyba jest w miarę OK? Nic nie prostowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Iskra jak to Iskra, zawsze brzydka, ale robota kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Dawaj dalej, nie wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Model świetny, ale godła Iskry i BCI wyglądają na troszkę za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Możliwe, że kalki nie są idealnie wyskalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Marzy mi się model Iskry w barwach BCI ale swoją rączej, o ile wreszcie się za nią wezmę, zrobię w barwach 1PLM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Nie zazdroszczę tej roboty przy maskowaniu, a modelu już tak. Bardzo ciekawa podstawa pod model, napisz proszę coś o użyteczności tego narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Roboty przy maskowaniu od groma. Podstawka pod model bardzo użyteczna, co tu dużo pisać Nadaje się w zasadzie do wszystkiego - od ustalania geometrii podczas klejenia, przez malowanie, maskowanie, nakładanie kalkomanii po brudzenie. Jedno z bardziej przydatnych narzędzi w moim warsztacie. Do kupienia bezpośrednio u producenta JH Models i w Jadarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Kwietnia 2018 Share Napisano 5 Kwietnia 2018 Skoro wypróbowana i tak o niej piszesz, to trzeba się będzie szarpnąć Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi