jan-kol Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Zbudowałem sobie takie coś. W zasadzie dla zabawy i przetestowania nowych pomysłów, szczególnie na drogę betonową. Płot wydrukowałem w 3D i poskładałem z widocznych segmentów, które później pomalowałem farbami olejnymi i dodałem mech. Płyty drogowe zrobiłem z masy tynkowej wciśniętej w formę silikonową. Stąd taka fajna fakturka. Można tutaj uzyskać naprawdę dużo różnych wariacji powierzchni. Pomysł myślę b. dobry na imitację starych płyt betonowych. I nie zabrakło elementu "ludzkiego" czyli miejsce na piwko po pracy musi być Proszę nie czepiać się kontrastu Trochę za mocno podkręciłem go w aparacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Świetna podstawka! Sam myślałem o czymś takim do swojego kolejnego motoru w 1:9. Dobrą fakturę betonu daje też klej do kafelek - do SHLki zrobiłem sobie formę silikonową do płyt JUMBO i wypełniałem ją właśnie takim klajstrem A czy drut kolczasty w słupkach będzie? Bo widzę, ze otwory są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Marca 2018 Share Napisano 14 Marca 2018 Będzie drut to dopiero będzie hit, bo i całość jak do tej pory bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Fiu Fiu, bajer, fajne, bardzo real wyglada, Masz drukarke 3D, czy zlecałeś komuś?? Wszystko co widac na plocie/ plytach, powstalo w drukarce (uszkodzenia pekniecia rysy faktura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Jak miejsce na piwko po pracy .to położyłby jakaś deskę na tych bloczkach Ladnie czyściutko i ze smakiem Podoba się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Zabombiaste! Choć mając w pamięci takie drogi to trochę za dużo zieleni między betonami, a za mało zeschniętej ziemi/piachu/błota. Po za tym rewelka po całości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 15 Marca 2018 Tylko prośba o zmianę serwera bo wiaderko już nie współpracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Ogólnie ciekawie, tylko zbyt sielankowo, za soczyste to wszystko, więcej kurzu powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 Zdjęcia znikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Marca 2018 Share Napisano 15 Marca 2018 jan-kol dodaj ~original do każdego linka i będzie je znowu widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2018 Share Napisano 17 Marca 2018 Jako wykonanie to jest super, ale faktycznie kolorystyka trochę za jaskrawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 20 Marca 2018 Share Napisano 20 Marca 2018 I po zdjęciach... to się naoglądałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 20 Marca 2018 Share Napisano 20 Marca 2018 I po zdjęciach... to się naoglądałem :( U mnie widać Zainstaluj dodatek do przeglądarki i znowu zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 I po zdjęciach... to się naoglądałem :( U mnie widać Zainstaluj dodatek do przeglądarki i znowu zobaczysz Pomogło Podziękował Co do makiety - to ja p******* mistrzostwo! Warto było to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Świetna podstawka pod którąś z ciężarówek w Twoim wykonaniu. Beton i zielsko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi