Kamil232 Napisano 26 Kwietnia 2018 Napisano 26 Kwietnia 2018 Model sklejony już jakiś czas temu w końcu dzięki uprzejmości kolegi z lustrzanką doczekał się porządniejszej galerii A widzę, że fajny kącik 1/144 się zawiązał to nie chciałem pozostać bierny. 1 Cytuj
Marudek Napisano 27 Kwietnia 2018 Napisano 27 Kwietnia 2018 Hej, Ja tego Miga kojarzę z Warszawy. Kawał dobrej roboty! Świetnie że wstawiłeś fotki do galerii A może zechciałbyś wstawić też jakiś warsztat? Na pewno wielu z nas (włącznie ze mną) chętnie by go oglądało Cytuj
Marcinej Napisano 27 Kwietnia 2018 Napisano 27 Kwietnia 2018 To trzeba zobaczyć na żywo... i ta drabinka Cytuj
Tap-chan Napisano 27 Kwietnia 2018 Napisano 27 Kwietnia 2018 A ja tak zapytam, gdzie sprzedają takie lakiery Gunze w litrowych puszkach? Cytuj
Kamil232 Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Napisano 28 Kwietnia 2018 Dzięki za miłe słowa. A może zechciałbyś wstawić też jakiś warsztat? Na pewno wielu z nas (włącznie ze mną) chętnie by go oglądało Jak tylko zacznę coś robić w 1:144 to na pewno podzielę się efektami prac w toku. Mam nadzieję, że w tym roku coś w tej skali jeszcze ulepię. Cytuj
letalin Napisano 29 Kwietnia 2018 Napisano 29 Kwietnia 2018 Piękny samolot, piękny model. Komplet punktów. Cytuj
net_sailor Napisano 29 Kwietnia 2018 Napisano 29 Kwietnia 2018 Widziałem go parokrotnie na konkursach i zawsze oglądałem z ogromną przyjemnością. Świetna robota! Cytuj
Woit Napisano 30 Kwietnia 2018 Napisano 30 Kwietnia 2018 Model w prostej konfiguracji, ładnie, czysto zrobiony, z minimalną ilością dodatków, schludna podstawka, razem dają atrakcyjną całość. Bardzo miło jest mi podziwiać ten model zarówno na zdjęciach jak i na żywo. Cytuj
Semtex Napisano 2 Września 2018 Napisano 2 Września 2018 Bardzo mi się podoba! Gratulacje za czyste wykonanie w tej skali. Świetne ujęcie na 3 zdjęciu. Dodatki bardzo ładnie wykorzystane i skomponowane. Przyjemność z oglądania bardzo duża. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi