Kamil232 Napisano 26 Kwietnia 2018 Share Napisano 26 Kwietnia 2018 Model sklejony już jakiś czas temu w końcu dzięki uprzejmości kolegi z lustrzanką doczekał się porządniejszej galerii A widzę, że fajny kącik 1/144 się zawiązał to nie chciałem pozostać bierny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Hej, Ja tego Miga kojarzę z Warszawy. Kawał dobrej roboty! Świetnie że wstawiłeś fotki do galerii A może zechciałbyś wstawić też jakiś warsztat? Na pewno wielu z nas (włącznie ze mną) chętnie by go oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Bardzo przyjemnie się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Bardzo ładne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 To trzeba zobaczyć na żywo... i ta drabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Kwietnia 2018 Share Napisano 27 Kwietnia 2018 A ja tak zapytam, gdzie sprzedają takie lakiery Gunze w litrowych puszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Dzięki za miłe słowa. A może zechciałbyś wstawić też jakiś warsztat? Na pewno wielu z nas (włącznie ze mną) chętnie by go oglądało Jak tylko zacznę coś robić w 1:144 to na pewno podzielę się efektami prac w toku. Mam nadzieję, że w tym roku coś w tej skali jeszcze ulepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Piękny samolot, piękny model. Komplet punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Widziałem go parokrotnie na konkursach i zawsze oglądałem z ogromną przyjemnością. Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Model w prostej konfiguracji, ładnie, czysto zrobiony, z minimalną ilością dodatków, schludna podstawka, razem dają atrakcyjną całość. Bardzo miło jest mi podziwiać ten model zarówno na zdjęciach jak i na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 Gratuluję, bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Bardzo mi się podoba! Gratulacje za czyste wykonanie w tej skali. Świetne ujęcie na 3 zdjęciu. Dodatki bardzo ładnie wykorzystane i skomponowane. Przyjemność z oglądania bardzo duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi