Stojkovic Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Witajcie, To już koniec zmań z Ostwindem. Model prezentuje się tak: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Tak sobie patrze i model mi sie podoba, fajne kolorki tylko te usyfienie podwozia sie nie udalo, przedewszystkim te kola mam tu na mysli ps i ta antenka jakas taka masywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 11 Maja 2018 Share Napisano 11 Maja 2018 Bardzo fajnie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Fajniutki. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Antena odcina się od całości. Nie wiem czy to dobrze czy źle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Generalnie jest ładnie. Trochę koła za jednolicie ubłocone (kolor) no i jak Enten wspomniał - antena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Maja 2018 Autor Share Napisano 16 Maja 2018 Witajcie, Nie wiem dlaczego przy uploadzie zdjęć spada tak rozdzielczość, ale pomyślałem, że podrzucę w lepszym rozmiarze. Dwa razy kliknijcie na fotce to będziecie mieli jeszcze lepsze powiększenie. Mam nadzieję, że będzie widać więcej "momentów" i babioli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 16 Maja 2018 Share Napisano 16 Maja 2018 Twoje modele to klasa sama w sobie. Wydaje mi się, że antena mogłaby być cieńsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Gratki za fotke admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Maja 2018 Autor Share Napisano 27 Maja 2018 Dziękuję... jestem zszokowany, bo robiłem już kilka lepszych modeli i nigdy nie trafiały na fotkę tygodnia a tu takie zaskoczenie. Dzięki admin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Pięknie pomalowany tak jak lubię! Brawo za główną stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Czerwca 2018 Share Napisano 1 Czerwca 2018 Gratuluję, udanego modelu i... fotki Admima. Na podstawce prezentowałby się jeszcze lepiej. Barwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi