Jacko Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Myślałem, że w tym kraju już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, a jednak... Otóż zwiedzając ostatnio OKH w Mamerkach (Kwatera Naczelnego Dowództwa Wojsk LĄDOWYCH), obok plastikowej "bursztynowej komnaty", "V2", niemieckiego "UFO" czy Hitlera w klatce, natknąłem się również na "model" ... U-Boota. Kto i dlaczego wpadł na tak szalony pomysł, nie mam pojęcia... PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Piękna robota, bardzo podoba mi się spracowane poszycie kadłuba i dokładnie odtworzone nitowanie wewnątrz jednostki, mam nadzieję, że jakaś firma uraczy nas modelem U 42 w mniejszej skali. No i szkoda że to waterline A tak na serio, to manekin z (papierową?) maską Hitlera i zombiakiem rozbraja do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Czerwca 2018 Share Napisano 4 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 Czerwca 2018 Super Moderator Share Napisano 4 Czerwca 2018 ktoś zapomniał zażyć leków? lub przepisana dawka jest nie skuteczna... brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 5 Czerwca 2018 Share Napisano 5 Czerwca 2018 W kolekcji brakuje jeszcze samolotu z betonu, ale coś mi się wydaje, że i taki by się gdzieś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Czerwca 2018 Share Napisano 5 Czerwca 2018 Wow! Niezły staFF muszą tam chłopaki zapodawac w Mamerkach! Nawiasem mówiąc niezły LockRoom mógłby z tego byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 6 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2018 Jeszcze 3 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 To mogą oglądać nieleteni! A „co się zobaczy to się nie odwidzi”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 W kolekcji brakuje jeszcze samolotu z betonu, ale coś mi się wydaje, że i taki by się gdzieś znalazł. O tu się znalazł, w Kałkowie-Godowie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Czerwca 2018 Share Napisano 6 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Czerwca 2018 Share Napisano 23 Czerwca 2018 aaaaaaaaaaaaa moja oczy krwawią murowany u-boot wstyd na cały świat... net_sailor - to pewnie ten profesjonalny model na którym komisja Tośka testowała swoje wybuchowe koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 16 Stycznia 2019 Share Napisano 16 Stycznia 2019 Fajnym dodatkiem jest zwiedzenie niedokończonego kanału. Łączącego Bałtyk z jeziorami tzw kanał Mazurski i jego śluzy. Nie trzeba jechać do Panamy Powiem że miałem lepsza frajde niż całe mamerki. Jedna śluza ukończona inne to fundamenty. Ale najlepszy widok na niedokończony kanał jakby niedawno porzucony... polecam jak ktoś będzie odwiedzać zapuscić się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi