abtb Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Witam w galerii C-119 Po długich bojach udało mi się w końcu dopchać temat do końca. Był to chyba najdłuższy warsztat w mojej historii zlepiacza plastiki. Model rozgrzebałem tak jakoś w 2010 r. Sam model sięga korzeniami roku 1985 a więc już niezły staroć. Oczywiście tak wiekowy wypust charakteryzował się wszelkimi "zaletami" swego rocznika i trzeba było odrobinę do niego plastiku dołożyć Co dołożyłem to można obejrzeć w warsztacie. Ale dość już pisania. Zapraszam do jako takiej na szybko cykniętej galerii końcowej I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Długo przeleżakował, ale dobrze mu to posłużyło, przepięknie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 wygląda super, tylko ta podstawka coś się roluje....Brakuje zdjęć z góry i z dołu. Takich jak ostatnie warsztatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Zabójczo się prezentuje Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Pięknie Ci wyszedł Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Świetny Szkoda że nie obejrzę go na żywo. Jedynie czego mi brakuje to w tych otwartych drzwiach jakiejś palety "euro".Na zdjęciach taka "czarna dziura". Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bankamydlana Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba ten model. Dokładnie zrobiony i wygląda jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Rzeźba w zestawie wyjściowym świetna, malowanie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Czerwca 2018 Share Napisano 11 Czerwca 2018 Widziałem na własne oczęta, jestem w stanie się zgodzić, że to nie "samolocik", jak pisałem wcześniej Gabaryty ma przyzwoite ;) Bardzo ładny model, gratuluję, panie modelarzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi