abtb Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Witam w galerii C-119 Po długich bojach udało mi się w końcu dopchać temat do końca. Był to chyba najdłuższy warsztat w mojej historii zlepiacza plastiki. Model rozgrzebałem tak jakoś w 2010 r. Sam model sięga korzeniami roku 1985 a więc już niezły staroć. Oczywiście tak wiekowy wypust charakteryzował się wszelkimi "zaletami" swego rocznika i trzeba było odrobinę do niego plastiku dołożyć Co dołożyłem to można obejrzeć w warsztacie. Ale dość już pisania. Zapraszam do jako takiej na szybko cykniętej galerii końcowej I tyle Cytuj
filipsg Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 Długo przeleżakował, ale dobrze mu to posłużyło, przepięknie wyszedł Cytuj
spiton Napisano 8 Czerwca 2018 Napisano 8 Czerwca 2018 wygląda super, tylko ta podstawka coś się roluje....Brakuje zdjęć z góry i z dołu. Takich jak ostatnie warsztatowe. Cytuj
Xmen Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 Świetny Szkoda że nie obejrzę go na żywo. Jedynie czego mi brakuje to w tych otwartych drzwiach jakiejś palety "euro".Na zdjęciach taka "czarna dziura". Gratulacje Cytuj
bankamydlana Napisano 9 Czerwca 2018 Napisano 9 Czerwca 2018 Bardzo mi się podoba ten model. Dokładnie zrobiony i wygląda jak prawdziwy Cytuj
Mikele Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Rzeźba w zestawie wyjściowym świetna, malowanie też się podoba. Cytuj
LordDisneyland Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Widziałem na własne oczęta, jestem w stanie się zgodzić, że to nie "samolocik", jak pisałem wcześniej Gabaryty ma przyzwoite ;) Bardzo ładny model, gratuluję, panie modelarzu! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi