Stojkovic Napisano 28 Października 2018 Share Napisano 28 Października 2018 Te paski czerwono-białe to z kalka czy maskowanie i malowanie? Klasa światowa - bez dwóch zdań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Grzegorz Mam wrażenie, że w brudzeniu, i realistycznym malowaniu osiągnąłeś już wszystko. Twoje modele są idealne. Może byś tak spróbował pomalować samolot na przykład. Ciekaw jestem jaki byś wybrał, i jaki byłby efekt. To znaczy spodziewam się , że rewelacyjny, ale i tak chętnie bym go zobaczył. Najzabawniejsze jednak jest to w jaki sposób wszedłeś na tą ścieżkę....,-))) Pewnie jeszcze to pamiętasz ,-)) Ja pamiętam. Pozdrawiam Serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Świetna robota, wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 Merytoryczny szacunek, estetyczny zachwyt Ani moja tematyka, ani moja skala, ale "ksiąnSZkę" nabędę, aby popodziwiać (i przy okazji czegoś się nauczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Października 2018 Super Moderator Share Napisano 31 Października 2018 No następne modele będę pewnikiem relacjonował , jeśli tylko będą chętni krok po kroku oglądać , a kilka ostatnich także i Kraz , wkrótce będzie w tejże "ksiąnSZce" :-) Abrams Squada : A kiedy ta książka będzie dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 Rewelacja!! Ale też trochę ponarzekam bo nikt nie narzeka Wszystkie części tego pojazdu są postarzane w podobny sposób i na każdym elemencie można przyuważyć podobną technikę. Nie wiem czy to wada,zaleta ale akurat mi to rzuciło się w oczy. Brakuje mi takiej odskoczni jak -środkowe prawe koło jedyne-zardzewiałe. Dawno nie było mnie na forum może teraz inaczej mi się ogląda takie modele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 Przecież to koło jest pomalowane minią, a nie zardzewiałe... Rozumiem że każda część pojazdu eksploatowała się osobno, że mają wyglądać jak z różnych parafii po złożeniu do kupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Listopada 2018 Share Napisano 1 Listopada 2018 Model GENIALNY - jak zawsze . Jeśli zdecydujesz się na warsztat, to na pewno będę śledził z wielkim zainteresowaniem. Efekty Twoich prac są niesamowite i nawet jak pokażesz jak to robić, to wiem, że "diabeł tkwi w szczegółach" i przed każdym, kto chciałby osiągnąć taki efekt i tak droga daleka... - ale kierunek jest najważniejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Listopada 2018 Share Napisano 2 Listopada 2018 A kiedy ta książka będzie dostępna? I czy będzie tylko po anglikańsku czy też w naszym „narodnym jazyku”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Żadna publikacja z PLA Editions nie wychodzi po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Listopada 2018 Autor Share Napisano 4 Listopada 2018 Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za liczne komentarze A kiedy ta książka będzie dostępna? W pierwszy kwartale 2019 , modele już zrobiłem, muszę jeszcze napisać tekst ... Oczywiście w j angielskim . Te paski czerwono-białe to z kalka czy maskowanie i malowanie? Paski malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żeton Napisano 7 Listopada 2018 Share Napisano 7 Listopada 2018 KOPARA mnię opadła... i tak została ! G*E*N*I*A*L*N*Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi