Bobek Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 W końcu go skończyłem, zacząłem w sierpniu i tak zrywami go sobie rzeźbiłem. Pojazd bez oznaczeń z tym chyba poczekam albo wogóle nie zrobie nie wiem jeszcze natomiast, cel miałem jeden, na tyle ile potrafię zrobić jak najlepiej wnętrze i duperele, i muszę przyznać ze sporo tego, od pasów, sufitu, środka wieży, blachy obić wewnątrz, przewodów itp. chyba najdroższy model jaki zrobiłem, sporo dodatków sporo szukania dokumentacji i podglądania już zrobionych. W sumie mam bardziej sentyment to modelu bo nie mam dystansu i ciężko mi oceniać co tam poprawić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Od razu widać, że model na bogato. Wnętrze bardzo przyjemne zrobiłeś no i ta 5-galonówka na wyposażeniu miażdży Podstawka też bardzo fajna, takie nasze swojskie klepisko. Jedyne ale to ten grunt wydaje się być lekko grząski i mokrawy i ze względu na to Rosomak trochę zbyt czysty od spodu i bieżnik taki nienaruszony zabrudzeniami. Tak czy siak pięknie się to prezentuje. Róbcie takich więcej to może kiedyś przekonam się do współczesnych pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Brawo za Polaka, brawo za Rosomaka, brawo za uzupełnienia i waloryzacje wszelakie, brawo za malowanie, brawo za budzenie, brawo za całokształt. Bardzo mi się podoba! Jakimi farbami malowałeś? Zestawem Hataki dedykowanym do współczesnych polskich wozów? Będę mimo wszystko namawiał na położenie kalek. Tablice rejestracyjne i jakieś godła napewno go ożywią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Maja 2019 Autor Share Napisano 23 Maja 2019 (edytowane) Dzieki za dobre slowo. malowane hataka orange z zestawu ale ich greyish sand jest nie wlasciwy i zrobiony jest na podstawie jakiegoś tam wozu (rozowy odcien), takze do właściwego odwzorowania większości maszyn uzywanych przez wojsko trzeba dodac sand. Edytowane 23 Maja 2019 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Bardzo fajny Rosiek. Trzeba to sobie wreszcie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Model elegancko wykonany. Merytorycznie się nie znam, ale widać że dodatków sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Napiszę poemat pochwalny o tym modelu, jeśli zobaczę w realu zdemontowaną płytę za włazem kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Świetna robota, piękny detal, model super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 29 Maja 2019 Share Napisano 29 Maja 2019 Przepiękny model. Nic nie trzeba poprawiać, tylko oglądać. Gratulacje .Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 29 Maja 2019 Autor Share Napisano 29 Maja 2019 Dziękuje za dobre słowo, a model w Koszalinie zdobył w zaciętej walce 3 miejsce, co dla mnie jest sporym wyróżnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi