KRL Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Model o którym mogę powiedzieć tyle że jest naprawdę dobrze spasowany i łatwy w budowie w kwestiach merytorycznych stanowi dla mnie zagadkę więc nie będę się w tym temacie wypowiadał żeby się nie skompromitować Model o jakim piszę to P-40F Warhawk od Trumpetera skal 1:32 Jeżeli zajrzycie do warsztatów znajdziecie tam mój warsztat z tym modelem. Nie licząc tablicy w kabinie model zbudowany został prosto z pudła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 25 Czerwca 2019 Share Napisano 25 Czerwca 2019 Podobała mi się Twoja relacja z budowy tego modelu a szczególnie, na co pewnie czekało sporo oglądających, część poświęcona lakierowaniu. Można stamtąd zaczerpnąć kilka naprawdę ciekawych patentów malarskich. Co do efektu finalnego to nie umiem się jednoznacznie określić. Bardzo podoba mi się powierzchnia skrzydeł i kołpak śmigła, natomiast kadłub... Styrany jest mocno, co mi się podoba, choć są miejsca które wyglądają jak pomazane farbą. Ogólny odbiór na Plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Dla mnie rewelacja i relacja i galeria. Piękny model. Z resztą każdy P-40 jest... piękny a już w pustynnym kamuflażu. BOMBA! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Bardzo efektowny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Dobra robota model wygląda niezwykle efektownie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2019 Dziękuję serdecznie szczególnie za pozytywny odbiór warsztatu zawsze myślałem że moje warsztaty trwające bardzo krótko nie mogą być w niczym pomocne i ciekawe. Jeszcze raz Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 7 godzin temu, KRL napisał: Dziękuję serdecznie szczególnie za pozytywny odbiór warsztatu zawsze myślałem że moje warsztaty trwające bardzo krótko nie mogą być w niczym pomocne i ciekawe. Jeszcze raz Dzięki Panowie Warsztat choć ekspresowy to pomocny w kwestii robienia przebarwień, brudzenia. Sam model jak na mój gust dość mocno styrany, ale rozumiem że takie było założenia i wszyło dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Lipca 2019 Share Napisano 11 Lipca 2019 Nie czesto zagladam do tego dzialu, ale zdecydowanie warto i bede musial sie poprawic. Super model, az sie chce popelnic jakis samolot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 fajnie pomalowany !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Jest co podziwiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi