makinen Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Kalki na skrzynki rozmaite akurat mam. Voyager powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 37 minut temu, makinen napisał: Kalki na skrzynki rozmaite akurat mam. Voyager powiadasz... Tak, zestaw PE35418. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 Złom dostał czarne wewnętrzne elementy pancerzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 7 Września 2019 Share Napisano 7 Września 2019 Prawa gącha coś lekko nierówno siadła, czy tylko mnie się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Września 2019 Autor Share Napisano 7 Września 2019 45 minut temu, Kowalec222 napisał: Prawa gącha coś lekko nierówno siadła, czy tylko mnie się zdaje? Hm... Raczej krzywo postawiony, na płaskim jest ok, a przynajmniej tak mi się wydaje. Dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 Literki "A" mnie irytowały, także przemalowawszy... Coraz mniej do bezbarwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Te CIP panele z przodu wieży, w ogóle mogłeś sobie darować. Na TUSK-ach 2, raczej się ich nie widuje. Są za to widoczne ślady po tym, że kiedyś tam były. No ale to model na luzie, więc spoko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Te CIP panele z przodu wieży, w ogóle mogłeś sobie darować. Na TUSK-ach 2, raczej się ich nie widuje. Są za to widoczne ślady po tym, że kiedyś tam były. No ale to model na luzie, więc spoko jest. Wiem, ale mam wywalone na merytorykę, jak sam zauważyłeś... Umówmy się, że jeszcze nie zdjęli, albo zapomnieli, albo cholera wie co Edytowane 8 Września 2019 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 Ostatnia seria fotek przed bezbarwnym połyskiem, później wash. Jakby co, można do jutra „zgłaszać”, co by tu jeszcze spieprzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Generalnie bardzo oszczednie podszedles do otarc, nie wiem jak to sie ma do tych przebijajacych na zielono prostokatow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 Godzinę temu, michal0281 napisał: Generalnie bardzo oszczednie podszedles do otarc, nie wiem jak to sie ma do tych przebijajacych na zielono prostokatow. Nie chciałem go zbytnio „wydrapać” na tym etapie. Ślady „z gąbki” i pędzla będę robił po lakierze i washu. A z samymi CIP-ami na wieżach było różnie – są nówki sztuki na mocno styranych i odwrotnie. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 (edytowane) Po błyszczącym, przed washem Edytowane 9 Września 2019 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 Zakręciłem się "łosiem" i zapomniałbym o filtrze... Dla porządku dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 A w do okrętów masz zamiar jeszcze powrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 7 minut temu, bazylms napisał: A w do okrętów masz zamiar jeszcze powrócić? Hm pewnie kiedyś tak... Na te chwile i Kongo i Bismarck leżą rozgrzebane i nie mam jakoś natchnienia Walczę z Abramsem na tę chwilę. Mały postęp (w trakcie roboty): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Te obicia nadają klimatu i życia, ale są zupełnie s-f. Na zdjęciach pojazdy z pancerzem TUSK II lakier mają nietknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 51 minut temu, mandrivecs napisał: Te obicia nadają klimatu i życia, ale są zupełnie s-f. Na zdjęciach pojazdy z pancerzem TUSK II lakier mają nietknięty. W dniu 8.09.2019 o 13:04, Dorotka napisał: Wiem, ale mam wywalone na merytorykę... Także "wicie rozumicie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2019 Autor Share Napisano 13 Września 2019 No dobra… Wsłuchawszy się w głosy nielicznej publiczności, zdecydowałem się zerwać panele z wież… Czynność była małym horrorem… Zrywanie czegoś zalanego klejem CA od Deluxe, co już zostało „zapodkładowane” i pomalowane to lekko porąbany pomysł… Jakoś poszło.. Kilka rzeczy odpadło po drodze, ale dało się przykleić… Zrobiło się czyściej i bardziej merytorycznie … Teraz oczekuje achów i ochów nad moją determinacją "Łosiuje" dalej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 Brawo za odwage, no ale sie udalo i wyglada, ze wszystko git! ps co to jast za szkrzynka z tylu, ta mocno zajechana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2019 Autor Share Napisano 13 Września 2019 (edytowane) 11 minut temu, michal0281 napisał: Brawo za odwage, no ale sie udalo i wyglada, ze wszystko git! ps co to jast za szkrzynka z tylu, ta mocno zajechana? Dzięki! Ta "skrzynka" to taka dodatkowa osłona wydechu: Dostanie jeszcze anteny VHF/UHF i po ptakach Edytowane 13 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Nalepek trochę przykleiwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Może być 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Smakowite to złuszczenie farby na żaluzji na drugim zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Duperel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Września 2019 Autor Share Napisano 16 Września 2019 Przy okazji robienia lodówki, dostarczyli najnowsze dziecko Ryefield Model... Sympatyczny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi