Bobek Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) to chemitrails mowili ze dostali nakaz trucia warszawy Edytowane 10 Listopada 2019 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 No i się wydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 10 Listopada 2019 Autor Share Napisano 10 Listopada 2019 7 minut temu, Bobek napisał: spokojnie jestem pewny ze nic nie mialy "bojowego", Naród bitny a nie będzie czym strzelać . Chyba ,że butelki zrzucać co je przegram w zakładzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Te wytwornice dymu to są takie same jak na F-16 "Smokewindery" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Z pewnego źródła wiem że nasze Bieliki posiadają belki do uzbrojenia, które leżą w magazynie, ale uzbrojenia niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Wiesz może jak te belki wyglądają , są takie same jak w zestawie Kinetica . Zawsze coś innego od tego co teraz robię . Pozdrawiam Hello Edytowane 11 Listopada 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 5 godzin temu, Hello napisał: Wiesz może jak te belki wyglądają , są takie same jak w zestawie Kinetica . Zawsze coś innego od tego co teraz robię . Pozdrawiam Hello Tego niestety nie wiem, bo w Mińsku Mastery były tylko ze zbiornikami, ale nie sądzę żeby różniły się jakkolwiek od tych co są w zestawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Wszystkie Mastery mają raczej te same belki i pylony, niby dlaczego nasze polskie miałyby mieć inne niż reszta M-346. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Cytat Zresztą , jak to się ma teraz do przymusowego postoju przez rok naszych , pierwszych Bielików z powodu braku oprogramowania do rakiet . Tak dedukuje , czyli stały rok i nadal są bez rakiet ? Chyba ,że powodem jest blokada na zakup rakiet ? Chodziło o oprogramowanie do symulacji uzbrojenia. Wersja zakupiona przez Polskę, nie przenosi uzbrojenia. Jak chcesz obwieszonego mastera to musisz zrobić model wersji FA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 FYI, pytałem Eduard o SUU-20 i będzie z czasem w Brassinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) Jak już Koledzy się zainteresowali to pokaże o czym myślę : Ogonek ma bez malowania i przy tych malutkich statecznikach na nasadzie skrzydeł też mały smaczek . Nasuwa się pytanie , jeśli ten to nadal opcją są tylko zbiorniki paliwa lub tylko założone pylony . Ten stan na zdjęciu jest z określonego czasu - bez rakiet . Jeszcze przy otwartej kabinie mógłbym drabinkę przyczepić . Hello Edytowane 11 Listopada 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Tu troche fot z weekendu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Najlepiej wstawić do walkaround . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 2 godziny temu, Bobek napisał: Tu troche fot z weekendu. Z tego co widzę to łaty kamuflażu mają zdecydowanie ostre przejścia? Tak jest jak domyślam się na wszystkich naszych maszynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Tak jest na wszystkich, zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Zmierzyłeś jaki wymiar ma ten cypek pod ogonem , średnica rurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 To juz na oko bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 (edytowane) W sumie to nawet dobrze bo jak zrobię źle to też będzie "dobrze" . Pozdrawiam Edytowane 14 Listopada 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Warto zerknąć na ten walkaround, świetne zdjęcia i bardzo dokładne: http://www.mrlask.pl/index.php/1-1-czyli-nasze-walkaround/38-bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 O dzięki Solo , akurat żeby te kolorowe pstryczki w kabinie pomalować . Zdjęcie fajnie pokazuje też kolor materiału na fotelu . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 14 Listopada 2019 Autor Share Napisano 14 Listopada 2019 Malowanie kabelków pod owiewką . Jeszcze prześwitują - prace trwają : Pozdrawiam Hello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 14 Listopada 2019 Share Napisano 14 Listopada 2019 A mnie intrygują te symetryczne kropki na płatowcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 14 Listopada 2019 Share Napisano 14 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 10.11.2019 o 21:45, Hello napisał: Zresztą , jak to się ma teraz do przymusowego postoju przez rok naszych , pierwszych Bielików z powodu braku oprogramowania do rakiet Postój dotyczył braku oprogramowania symulującego uzbrojenie, nie oprogramowania do fizycznego uzbrojenia. Edytowane 14 Listopada 2019 przez AstarSeran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Listopada 2019 Autor Share Napisano 15 Listopada 2019 (edytowane) 3 godziny temu, rymulus napisał: A mnie intrygują te symetryczne kropki na płatowcu. Po prostu gdy podmalowywałem golenie na biało , farby już nie widziałem w zbiorniku a nie chciałem resztki psikać w pojemnik i tak sobie popyćkałem , dla zabawy . "Szkoda" farby marnować . Swoją drogą nie mam jeszcze koncepcji jak pomalować . Trochę spróbować zróżnicować czy nie ? 2 godziny temu, AstarSeran napisał: Postój dotyczył braku oprogramowania symulującego uzbrojenie, nie oprogramowania do fizycznego uzbrojenia. Szkoda , byłoby co wieszać pod Bielikiem . A w modelu jeszcze dwa razy "kabelki" przemalowałem i wreszcie skończyłem przyklejać wloty do kadłuba . Jedno i drugie - masakra . Pozdrawiam Hello i dziękuję za kibicowanie . Mam więcej chęci do klejenia . Edytowane 15 Listopada 2019 przez Hello 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Listopada 2019 Share Napisano 15 Listopada 2019 Jeśli chodzi o powłokę lakierniczą to nasze Bieliki są raczej nowe więc ciężko było by różnicować powierzchnię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi