barszczo Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 (edytowane) Na grudzień AZ Model zapowiada rodzinę takich brzydali: Edytowane 5 Listopada 2024 przez barszczo 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 Jak zwykle przygotowanie merytoryczne malowań na najwyższym poziomie... 1 Cytuj
jmx62 Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Cytuj
Xmen Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 8 minut temu, jmx62 napisał: I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Przecież były modele firmy AMG. Te AZ pewnie będą klonami modelu Hellera. 1 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 4 minuty temu, Xmen napisał: Przecież były modele firmy AMG. Pakowane też przez Dora Wings. Przy czym o ile mnie skleroza nie myli, problemem ich było to, że tam był jeden kadłub w konfiguracji bodaj późnego B zrobiony jako panna do wszystkiego (co mnie skutecznie zniechęciło i dalej nie knułem, co tam więcej zestandaryzowano wbrew realiom). Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Cytuj
barszczo Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 Teraz, caughtinthemiddle napisał: Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Myślę że tutaj może być jeszcze gorzej... Cytuj
jmx62 Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 11 minut temu, Xmen napisał: Przecież były modele firmy AMG. Te AZ pewnie będą klonami modelu Hellera. Dobra, już dobra. Nie wiedziałem. Cytuj
Xmen Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 2 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Pakowane też przez Dora Wings. Przy czym o ile mnie skleroza nie myli, problemem ich było to, że tam był jeden kadłub w konfiguracji bodaj późnego B zrobiony jako panna do wszystkiego (co mnie skutecznie zniechęciło i dalej nie knułem, co tam więcej zestandaryzowano wbrew realiom). Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Jednego mam ale za bardzo go nie sprawdzałem. 3 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Ja też nie. Tak jak napisałem wcześniej obstawiam klon Hellera. Cytuj
giberes Napisano 5 Listopada 2024 Napisano 5 Listopada 2024 2 godziny temu, jmx62 napisał: otworzyć kolekcję od początku alfabetu. Przecież takie motto firmy jest zawarte w jej nazwie: od A do Z. 1 5 Cytuj
wuwumaster Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 20 godzin temu, Xmen napisał: Jednego mam ale za bardzo go nie sprawdzałem. Ja też nie. Tak jak napisałem wcześniej obstawiam klon Hellera. Jeszcze pod szyldem Avis coś było, i nasz Aeroplast też B/C puszcza. zobaczymy czy wprost przepak Hellera czy po upgrade słynnym tępym gwoździem (wszak Heller był wypukły) Pozdr ww 1 Cytuj
Wojtu204 Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 21 godzin temu, Xmen napisał: Ten napis "Premium" robi robotę. I już wiemy, że możemy spodziewać się wyższej jakości... pudełek. Może będą z grubszego kartonu, albo laminowane na wyższy połysk 1 Cytuj
mirage3 Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 12 minut temu, Wojtu204 napisał: I już wiemy, że możemy spodziewać się wyższej jakości... pudełek. Może będą z grubszego kartonu, albo laminowane na wyższy połysk Wydaję mi się, że PREMIUM bo gwóźdź do przeżycia Hellera będzie ocynkowany i ostry 1 4 Cytuj
wuwumaster Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 Premium bo maskę dokłada, w prawym górnym rogu pudełka obwieszcza tenże przebogaty upgrade zestawu 2 Cytuj
Baas ArK Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 57 minut temu, Wojtu204 napisał: Takom? Nie Takom tylko AZ. Cytuj
DobreMzimu Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 5.11.2024 o 20:44, jmx62 napisał: I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Wcześniejsze wersje, nie wnikając w jakość, też są https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-C-3.html https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-B-1.html https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-D-1.html Edytowane 7 Listopada 2024 przez DobreMzimu 1 Cytuj
barszczo Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 Druga seria próbnych wtrysków Ki-43 od Army: 3 Cytuj
mirage3 Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 I nie ma niedolewków... Zdrada! 1 2 Cytuj
Xmen Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 3 minuty temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! No to teraz czekamy na wciągi tworzywa. Cytuj
abtb Napisano 7 Listopada 2024 Napisano 7 Listopada 2024 4 minuty temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! Ale jak to Zamówiłem w preorderze i liczyłem na rarytas z niedolewkami a tu taki kwas 1 2 Cytuj
Xmen Napisano 8 Listopada 2024 Napisano 8 Listopada 2024 (edytowane) Nie wiem czy było' Edytowane 8 Listopada 2024 przez Xmen 1 Cytuj
arhtus Napisano 8 Listopada 2024 Napisano 8 Listopada 2024 22 godziny temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! Som, som na ogonku.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi