barszczo Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada (edytowane) Na grudzień AZ Model zapowiada rodzinę takich brzydali: Edytowane 5 Listopada przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Jak zwykle przygotowanie merytoryczne malowań na najwyższym poziomie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Ten napis "Premium" robi robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 8 minut temu, jmx62 napisał: I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Przecież były modele firmy AMG. Te AZ pewnie będą klonami modelu Hellera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 4 minuty temu, Xmen napisał: Przecież były modele firmy AMG. Pakowane też przez Dora Wings. Przy czym o ile mnie skleroza nie myli, problemem ich było to, że tam był jeden kadłub w konfiguracji bodaj późnego B zrobiony jako panna do wszystkiego (co mnie skutecznie zniechęciło i dalej nie knułem, co tam więcej zestandaryzowano wbrew realiom). Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Teraz, caughtinthemiddle napisał: Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Myślę że tutaj może być jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 11 minut temu, Xmen napisał: Przecież były modele firmy AMG. Te AZ pewnie będą klonami modelu Hellera. Dobra, już dobra. Nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 2 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Pakowane też przez Dora Wings. Przy czym o ile mnie skleroza nie myli, problemem ich było to, że tam był jeden kadłub w konfiguracji bodaj późnego B zrobiony jako panna do wszystkiego (co mnie skutecznie zniechęciło i dalej nie knułem, co tam więcej zestandaryzowano wbrew realiom). Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Jednego mam ale za bardzo go nie sprawdzałem. 3 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Oczywiście po Muzikancie nic lepszego się nie spodziewam... Ja też nie. Tak jak napisałem wcześniej obstawiam klon Hellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 2 godziny temu, jmx62 napisał: otworzyć kolekcję od początku alfabetu. Przecież takie motto firmy jest zawarte w jej nazwie: od A do Z. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada ,,Na pefno lepse łod Arma Hobby'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 20 godzin temu, Xmen napisał: Jednego mam ale za bardzo go nie sprawdzałem. Ja też nie. Tak jak napisałem wcześniej obstawiam klon Hellera. Jeszcze pod szyldem Avis coś było, i nasz Aeroplast też B/C puszcza. zobaczymy czy wprost przepak Hellera czy po upgrade słynnym tępym gwoździem (wszak Heller był wypukły) Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 21 godzin temu, Xmen napisał: Ten napis "Premium" robi robotę. I już wiemy, że możemy spodziewać się wyższej jakości... pudełek. Może będą z grubszego kartonu, albo laminowane na wyższy połysk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 12 minut temu, Wojtu204 napisał: I już wiemy, że możemy spodziewać się wyższej jakości... pudełek. Może będą z grubszego kartonu, albo laminowane na wyższy połysk Wydaję mi się, że PREMIUM bo gwóźdź do przeżycia Hellera będzie ocynkowany i ostry 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Premium bo maskę dokłada, w prawym górnym rogu pudełka obwieszcza tenże przebogaty upgrade zestawu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Takom? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Ło panie za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 57 minut temu, Wojtu204 napisał: Takom? Nie Takom tylko AZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Czwartek o 15:33 Share Napisano Czwartek o 15:33 (edytowane) W dniu 5.11.2024 o 20:44, jmx62 napisał: I to jest ta wiadomość ktora uruchamia myślenie: pora otworzyć kolekcję od początku alfabetu. ABCD bo reszta od Emila licząc była zawsze do ogarnięcia. Wcześniejsze wersje, nie wnikając w jakość, też są https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-C-3.html https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-B-1.html https://www.mojehobby.pl/products/Messerschmitt-Bf-109-D-1.html Edytowane Czwartek o 15:38 przez DobreMzimu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 19:36 Share Napisano Czwartek o 19:36 Druga seria próbnych wtrysków Ki-43 od Army: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 20:49 Share Napisano Czwartek o 20:49 I nie ma niedolewków... Zdrada! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 20:52 Share Napisano Czwartek o 20:52 3 minuty temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! No to teraz czekamy na wciągi tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 20:54 Share Napisano Czwartek o 20:54 4 minuty temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! Ale jak to Zamówiłem w preorderze i liczyłem na rarytas z niedolewkami a tu taki kwas 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 19:16 Share Napisano Piątek o 19:16 (edytowane) Nie wiem czy było' Edytowane Piątek o 19:17 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Piątek o 19:28 Share Napisano Piątek o 19:28 22 godziny temu, mirage3 napisał: I nie ma niedolewków... Zdrada! Som, som na ogonku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi