socjo1 Napisano wczoraj o 11:34 Share Napisano wczoraj o 11:34 (edytowane) 20 minut temu, Fixer napisał: liczenia nitów i analizy wyprasek mikrometrem nie będzie. Co nie będzie? Suwmiarki już się kalibrują oraz ostrzą! Edytowane wczoraj o 11:34 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Jak ostrzysz suwmiarkę, to i będzie duużo błędów w pomiarach. I już wiadomo, dlaczego tyle wojen o pietruszkę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu I to jest dobra wiadomość. Zapowiadają się ciekawe malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 7 godzin temu, Artek82 napisał: Nówka nie żaden vacu czy mydelniczka Koszaliński Portal Modelarski - HOT! - RWD-13 - skala - 1/72 - RS Models Cóś wspaniałego Wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu UMy się pojawiły na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu (edytowane) Ruskie zmniejszyli poprzedni model do skali 1/72 w promocyjnej cenie jedyne 99,78$ Edytowane 7 godzin temu przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, Grzes napisał: UMy się pojawiły na allegro W Martoli tyż są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Dobra, kto pierwszy nabędzie UMa - robi inboxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Grzes napisał: Dobra, kto pierwszy nabędzie UMa - robi inboxa! Proszszsz... https://www.mojehobby.pl/products/MiG-21UM-Mongol-B.html?srsltid=AfmBOoqXbxAG1LS3GwImLkHBoUjG8DYNZwO-Vzb97Q9xD5dPbIJNgmdy to jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Artek82 napisał: to jest to samo eee, tego to ja mam w swojej jamie. Myślałem, że jak jest napisane HI-TECH to będzie jakieś cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 18 minut temu, Grzes napisał: HI-TECH jakieś bambetle 3D pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, Artek82 napisał: jakieś bambetle 3D pewnie Obstawiam jednak blachy (a raczej blaszkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu W dniu 7.07.2025 o 22:14, Jostein napisał: https://ksmodel.pl/sklep/szczegoly/rs-models-92301-rwd-13-s-st-poland-polish-touring-and-communication-plane-1-72-31971/ Już im współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, abtb napisał: Obstawiam jednak blachy (a raczej blaszkę) Paczaj co napisali ale malowania nawet fajne są więc chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Xmen napisał: Już im współczuję. Sprzedawcy? I właściwie współczujesz czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Grzes napisał: Sprzedawcy? I właściwie współczujesz czego? Nie sprzedawcy. Producentowi. A czego? Tego co go czeka .Jak zwykle na początku achy i ochy że będzie kolejny model polskiego samolotu .Jak już model fizycznie trafi do sprzedaży to wtedy się zacznie"jazda" .Zresztą już się zaczęło "marudzenie". Edytowane 5 godzin temu przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Ja pozostaję na tym etapie: 14 minut temu, Xmen napisał: achy i ochy że będzie kolejny model polskiego samolotu Od jakiegoś czasu przestałem czytać nic nie wnoszące do tematu debilizmy, o których wspomniał autor recenzji, czyli: Cytat „Dlaczego nie polska firma?” „Czemu short run?” , „Lepiej by było w 1/48”, „O Boże, trzeba szlifować!”, „Wolałbym inne malowania” i w końcu „Czemu taki drogi bo powinien być za darmo” I raczej na tym zyskałem niż straciłem. Polecam dla zdrowotności 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 1/72 Nakajima Ki-43 II Hayabusa - Foreign Service - Arma Hobby 1/72 Blackburn Roc Mk. I - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 44 minuty temu Share Napisano 44 minuty temu 5 godzin temu, Artek82 napisał: chyba się skuszę Ja też raczej na 124,78% - zrobię US-a wg przepisu Rv. Kalki jakieś się wyczaruje 5 godzin temu, Artek82 napisał: Paczaj co napisali Wybacz staremu ślepcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi