Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, Moses napisał: 212 zestawów BF-109 (wg mojehobby) aaa, chyba, że tak. Skoro tylko tyle, to faktycznie czekamy na kolejne wypusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Nigdy sie nie nauczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, BRAVO112 napisał: Nigdy sie nie nauczycie... Nie trać wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Do wypustów przywykłem, ale nie znoszę, gdy "wokalista" Szpak mówi o wykonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, giberes napisał: "wokalista" Szpak To raczej "wokaliszcze" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Jezyk (jaki by nie byl ) jest "objektem" zywym ale nie przesadzajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Moses napisał: Super. Kolejna 109 miesiąc bez zapowiedzi 109 (albo dwóch) miesiącem straconym No cóż. Są to jedne z tych samolotów, których modele stara się mieć każda mejnstrimowa firma. Ja się cieszę że ze względu na zainteresowania "kampanijne". Ale fakt, jakiś dobry model D4Y Judy by się przydał. 3 godziny temu, Grzes napisał: Też się ucieszyłem Dawać więcej meserszmitów i spitfajerów! Im więcej Spitów tym lepiej. Szczególnie dobrych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, abtb napisał: nic mnie tak nie ucieszy jak take cuś Do kolekcji agrolotów w sam raz. Dromader już jest, Belfegor i Kruk też. Gawron w drodze, Antek, Pociak, Piper Pawnee też są. Mi-2 do agro się wystruga jakieś szpeje i jeszcze Turbo Kruk ma być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) . Edytowane 59 minut temu przez Artek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 18 minut temu Share Napisano 18 minut temu 11 godzin temu, Soris napisał: - górna część obudowy filtra powietrza nie była czerwona Wydaje mi się, że przynajmniej częściowo była, ale na pewno nie w całości. Co przy okazji pozwala zauważyć kolejną nieścisłość w ilustracji w postaci niepotrzebnego trójkąta olejowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi