Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 47 minut temu, Moses napisał: 212 zestawów BF-109 (wg mojehobby) aaa, chyba, że tak. Skoro tylko tyle, to faktycznie czekamy na kolejne wypusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Nigdy sie nie nauczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, BRAVO112 napisał: Nigdy sie nie nauczycie... Nie trać wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Do wypustów przywykłem, ale nie znoszę, gdy "wokalista" Szpak mówi o wykonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, giberes napisał: "wokalista" Szpak To raczej "wokaliszcze" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Jezyk (jaki by nie byl ) jest "objektem" zywym ale nie przesadzajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Moses napisał: Super. Kolejna 109 miesiąc bez zapowiedzi 109 (albo dwóch) miesiącem straconym No cóż. Są to jedne z tych samolotów, których modele stara się mieć każda mejnstrimowa firma. Ja się cieszę że ze względu na zainteresowania "kampanijne". Ale fakt, jakiś dobry model D4Y Judy by się przydał. 3 godziny temu, Grzes napisał: Też się ucieszyłem Dawać więcej meserszmitów i spitfajerów! Im więcej Spitów tym lepiej. Szczególnie dobrych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, abtb napisał: nic mnie tak nie ucieszy jak take cuś Do kolekcji agrolotów w sam raz. Dromader już jest, Belfegor i Kruk też. Gawron w drodze, Antek, Pociak, Piper Pawnee też są. Mi-2 do agro się wystruga jakieś szpeje i jeszcze Turbo Kruk ma być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu (edytowane) . Edytowane 1 godzinę temu przez Artek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 25 minut temu Share Napisano 25 minut temu 11 godzin temu, Soris napisał: - górna część obudowy filtra powietrza nie była czerwona Wydaje mi się, że przynajmniej częściowo była, ale na pewno nie w całości. Co przy okazji pozwala zauważyć kolejną nieścisłość w ilustracji w postaci niepotrzebnego trójkąta olejowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi