JJ62 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 21 minut temu, Matys napisał: Chyba piekło zamarzło, ten model naprawdę zmierza ku premierze. Co prawda, nie wyświetla mi się na kompie, ale na komórce widzę ...i daję lajka, Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 34 minuty temu, Matys napisał: Chyba piekło zamarzło, ten model naprawdę zmierza ku premierze. Czyżby nadszedł czas, by poczciwą Italerkę wysłać na emeryturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 A więc szansa na Prowlera wzrasta - może doczekam przed przesiadką na 48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 1 minutę temu, Psar77 napisał: A więc szansa na Prowlera wzrasta zalezy od ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 7 minut temu, BRAVO112 napisał: zalezy od ceny ... Płacę jak za prezydenta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 w Banzai poniżej stówki w preorderze... nie spodziewałem się, zwłaszcza za tak rozbudowany model purysta modelarskim nie jestem , ale kształt tych wlotów zupełnie mi nie lezy, nawet bez porównywania z fotami W dniu 21.09.2023 o 12:52, Matys napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Co prawda z okładki klakomanii, ale jednak zdjęcie pod zbliżonym kątem, więc można porównać wloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 No i wloty są ok, ale nos jakiś dziwny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Master z żywicy raz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 (edytowane) Pudełko z modelu mnie zastanowiło, co to za malowanie... Grecja? No i okazało się, że Grecy też kupili 10 sztuk tych samolotów. @mirage3 masz więcej informacji o tym modelu? Edytowane 25 Września 2023 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Godzinę temu, Grzes napisał: Pudełko z modelu mnie zastanowiło, co to za malowanie... Grecja? No i okazało się, że Grecy też kupili 10 sztuk tych samolotów. @mirage3 masz więcej informacji o tym modelu? Niestety nic więcej nie znalazłem na chwilę obecną trzeba obserwować sklep firmowy Grand Models lub fejs buka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 1 minutę temu, mirage3 napisał: Grand Models aaa, to ci od Dromadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Teraz, Grzes napisał: aaa, to ci od Dromadera Si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Master ma dość wymagające oszklenie. Ciekawe czy dadzą radę dobrze to zrobić z vacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Pożyjemy, zobaczymy bardziej to jestem ciekawy ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 (edytowane) Fiu fiu... może nie lotnicze, ale będzie świetna podstawka pod lotnicze Ciekawe ile będą krzyczeć. Edytowane 26 Września 2023 przez panDespota 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Fajne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 Jeden z moich ulubionych samolotów : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Września 2023 Share Napisano 26 Września 2023 5 godzin temu, panDespota napisał: Fiu fiu... może nie lotnicze, ale będzie świetna podstawka pod lotnicze Ciekawe ile będą krzyczeć. Super. Niestety, patrząc na cenę wieży z Missouri ( okolice 270zł ) boję się, że nie będzie mnie na to cudo stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Pojawiło się pudełko i malowania dla F-4D miał być 2024 ale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 28 Września 2023 Share Napisano 28 Września 2023 1/72 Kittyhawk Mk.IV - Over the Mediterranean and the Pacific - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Takiego cosia zapowiada Academy na ten rok. 12585 KAI KF-21 Boramae Edit: MikroMir pokazał na fejsbuku pierwsze zdjęcia ramek zapowiadanego Drakena. Dziadzia Hasegawa chyba będzie miał solidnego następcę... Edytowane 4 Października 2023 przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 Wie ktoś z szanownych forumowiczów jakie wypraski są/będą w to pakowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Października 2023 Share Napisano 7 Października 2023 5 minut temu, Pasqual napisał: Wie ktoś z szanownych forumowiczów jakie wypraski są/będą w to pakowane? Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 1/72 Aero A-12 - The First Record Breakers - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi