letalin Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Dzieki, nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 1 godzinę temu, Grzes napisał: Wrzuciłem, ale specjalnie for U Ciekawy przypadek. Nieczęsto się zdarza, że jest kilka wariantów malowania i wszystkie dotyczą jednej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja 2 godziny temu, Wymysl napisał: Ciekawy przypadek. Nieczęsto się zdarza, że jest kilka wariantów malowania i wszystkie dotyczą jednej maszyny. Podobną zagrywkę poczyniłem w A-20G HK Models, zdaje się, że niespecjalnie zyskała aprobatę, przynajmniej osobników komentujących ją w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja (edytowane) Kolejny Upiór... FF04 F-4J Phantom II VF-96 "Showtime 100" Edytowane 20 Maja przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja W dniu 6.05.2024 o 16:52, Grzes napisał: Faktycznie, umknęło mi. Uzupełnię zatem, bo coś tam więcej wiem... Ciekaw jestem dodatków, które mają się znaleźć w tym zestawie, bo różnica w cenie między oryginałem i przepakiem jest dość znacząca, przykładowo: https://www.martola.com.pl/pl1878/produkty26711/Mi_8MT_Mi_17_Hip_H https://www.martola.com.pl/pl1878/produkty114310/mil_mi_17_in_polish_air_force 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja 1/72 I-16 Type 5 In Finnish Service - Clear Prop Models 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Fajne malowania szkoda tylko, że model to totalne kicz party... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Już straszą: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 1 godzinę temu, Wojtek59 napisał: Już straszą: To jest akurat bardzo pozytywne straszenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 1 godzinę temu, Wojtek59 napisał: Wspaniałe wieści! Kultowa konstrukcja z Białej Podlaskiej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 5 minut temu, Grzes napisał: Kultowa konstrukcja z Białej Podlaskiej Piękne malowanie. Podoba się. Ale wash za słaby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 2 godziny temu, Wojtek59 napisał: Już straszą: Wojtku, Oni nie straszą - Oni atakują, bo od piątku na Ich stronie jest już w przedsprzedaży we wszystkich trzech skałach (72; 48 i 32) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 169zł + 16zł wysyłka. W sumie 185zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja brawo za PWS-26 ! i super malowania ale ( przepraszam od razu, ze to napisze ) - z tego co widac na zdjeciach odlewow, na skrzydlach nie ma wcale ugiec plotna. kilka drobnostek mozna przeszlifowac ale za 40 Euro.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 7 minut temu, Grzes napisał: W sumie 185zł 5 minut temu, BRAVO112 napisał: ale za 40 Euro.... Może by tak się skrzyknąć i zrobić larum jak w przypadku cen wyrobów Arma Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 1 minutę temu, abtb napisał: Może by tak się skrzyknąć i zrobić larum jak w przypadku cen wyrobów Arma Hobby nie, nie To nie o to chodzi !!! po prostu zwrocilem tylko uwage, na to, co od razu widac Do ceny, to kazdy juz musi sam sie " dopasowac " Jeszcze kilka lat temu kupilbym PWS-a " w ciemno" i za te cene.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 44 minuty temu, BRAVO112 napisał: z tego co widac na zdjeciach odlewow, na skrzydlach nie ma wcale ugiec plotna. Wzmocnienia na wręgach sprawiają takie wrażenie, ale na powiększeniu widzę, że są. Zresztą wiedząc kto tego pilnuje nie ma raczej innej możliwości. 46 minut temu, BRAVO112 napisał: kilka drobnostek mozna przeszlifowac Na wydrukach, czy na odlewach? Bo jak na tym pierwszym to producent raczej nie będzie każdego szlifował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Tak patrzę przy okazji na stronie Lukgraph, a modeli Irydy nie ma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Godzinę temu, TM48 napisał: ale na powiększeniu widzę, że są nie wiem, jakiego " powiekszenia " uzywasz, ale u mnie nie ma Zreszta model, jak kazdy inny, trzeba zobaczyc na zywo Chodzilo mi o wydruki.Prawa strona kadluba ma jakies rysy, ale, jak juz napisalem - drobnostka Ciekaw jestem tego J5 na zywo ( w 1:72 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja (edytowane) Właśnie odebrałem mojego PWSa Taki szybki riszerdż w formie fotek. Wieczorem przyjrzę się dokładnie. edit Aj, nie ten dział - miało być w nowościach 1:48 Edytowane 22 Maja przez zenek_65 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja cholera jasna, wlasnie wydalem kupe kasy w warsztacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Ta cena to za model w każdej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Godzinę temu, Maxy napisał: Ta cena to za model w każdej skali? Nie ma tak dobrze... https://sklep5817030.homesklep.pl/pl/searchquery/pws/1/phot/5?url=pws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Nie mogę się zdecydować. Srebrny, nie srebrny, srebrny, nie... Dwóch nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 6 godzin temu, BRAVO112 napisał: nie wiem, jakiego " powiekszenia " uzywasz, ale u mnie nie ma Te wzmocnienia prostokątne zastrzałów (przepraszam jeśli to jest zła nomenklatura) na długości są lekko łukowate. 6 godzin temu, BRAVO112 napisał: Chodzilo mi o wydruki. No tak, wydruk to wydruk. Myślę, że w najbliższych latach trzeba będzie szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi