jachud3 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Fajne te zapadliska na nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca 26 minut temu, jachud3 napisał: Fajne te zapadliska na nosie Spokój mi tu bo pod mowę nienawiści to zakwalifikują... Kniaź robi najlepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Nowy Dzbanek od Mini Art objawił się na Babarybie: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Dromader idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Jadłam ma preorder na harrier od UMA za niecałe £60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca 6 godzin temu, kzugaj napisał: Jadłam ma preorder na harrier od UMA za niecałe £60 Przepraszam kolego kzugaj , ale co to jest za bełkot ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca McDonnell Douglas F-4E/2020 Terminator Fighter (Turkish Air Force) od Meng 1/48 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Są malowanki na Razorbacka od mini Art: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Pierwsze wtryski Aichi Val z Wingsy Kits: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca takie fajne wznowienie 1/48 IMAM (Romeo) Ro 57 bis - Special Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 06:33 Share Napisano Czwartek o 06:33 Tytułem uzupełnienia, mamy trochę nowych anten na płatowcu, kokpit oraz nowe uzbrojenie Popeye, SOMy, ELTA8222, AN/ASW-55, Pave Spike, ciekawe, ciekawe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 19:47 Share Napisano Piątek o 19:47 Powoli zaczyna objawiać się Hampden od ICM: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 13:50 Share Napisano Sobota o 13:50 A-Model wydaje swojego Jaka-52 z nowymi kalkami , jako Dron Killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Sobota o 14:21 Share Napisano Sobota o 14:21 Boxarty Tacomowskich Henschli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Sobota o 14:26 Share Napisano Sobota o 14:26 Ciekawe skolka dziengów, zakładam 250+... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Niedziela o 08:01 Share Napisano Niedziela o 08:01 Tak jakoś wyglada jak przeskalowany ZM w 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano wczoraj o 10:17 Share Napisano wczoraj o 10:17 W dniu 10.06.2025 o 21:06, MIRAGE 5 napisał: Przepraszam kolego kzugaj , ale co to jest za bełkot ? Auto korekta zmieniła z Jadlam na Jadłam https://www.jadlamracingmodels.com/uma-model-d1001-av-8b-harrier-ii-plus-1-48-model-kit/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano wczoraj o 15:04 Share Napisano wczoraj o 15:04 Czy ktoś może słyszał cokolwiek o tym czy Eduard poprawił te słynne zapadliska nad lotkami na górnej powierzchni skrzydeł w P-40E? Ma ktoś wydania Pacific Star albo Profipack? N-ka ma te same ramki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin35 Napisano wczoraj o 15:31 Share Napisano wczoraj o 15:31 Mam royala i profipack wypraski te same. Ale powiedzieć że są tam zapadliska to grube nieporozumienie. Jest to ledwo widoczne i w dodatku pod pewnym kątem. Uważam że P-40 Eduarda to naprawdę świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 1/48 Cyfrowe dodatki do F-16 Jastrząb - MODEL-MA-KING 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi