Frankie Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Może to czas żeby chińskie odkurzacze zacząć zbierać… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 55 minut temu, slamacek napisał: Może to czas żeby chińskie odkurzacze zacząć zbierać… szkoda , że na razie w 1/48 brakuje prawie wszystkich ich najnowszych wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca (edytowane) 6 godzin temu, Cypis napisał: szkoda , że na razie w 1/48 brakuje prawie wszystkich ich najnowszych wynalazków To znaczy czego ? Największym nieobecnym jest Flying Leopard zapowiedziany przez Trumpka bez sprecyzowania premiery. Jak dla mnie to Q-5 powinien się pojawić nawet jako zapowiedź...mimo, że to nie jest najnowszy wynalazek. Edytowane 28 Czerwca przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 3 godziny temu, mirage3 napisał: To znaczy czego ? Największym nie obecnym jest Flying Leopard zapowiedziany przez Trumpka bez sprecyzowania premiery. Jak dla mnie to Q-5 powinien się pojawić nawet jako zapowiedź...mimo, że to nie jest najnowszy wynalazek. Największym nieobecnym...............to jest poprawna pisownia, chyba, że nie jesteś Polakiem, to se pisz jak chcesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 1 godzinę temu, Dudipl napisał: Największym nieobecnym...............to jest poprawna pisownia, chyba, że nie jesteś Polakiem, to se pisz jak chcesz Masz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Czy prawdziwy Polak napisałby "se"..? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 1 godzinę temu, Dudipl napisał: Największym nieobecnym...............to jest poprawna pisownia, chyba, że nie jesteś Polakiem, to se pisz jak chcesz Tak samo jak poprawnym w użyciu jest stosowanie wielokropka w liczbie 3 kropek, a nie kilkunastu. Kolejne słowo to "se", które o ile w mowie potocznej jest poprawne, to jednak w poprawnej polszczyźnie już nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca I tak mija czas na biciu piany... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 8 minut temu, India napisał: I tak mija czas na biciu piany... W którym to biciu postanowiłeś wziąć udział... Owszem, z pozycji mędrca, ale jednak... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca W dniu 27.06.2025 o 16:23, Wojtu204 napisał: Miniart zapowiada Razorbacka w wersji Advanced: Ślepota mnie ogarnęła, a to przecież model z plusem za polskie malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca 2 godziny temu, Wymysl napisał: Ślepota mnie ogarnęła, a to przecież model z plusem za polskie malowanie. Zasadniczo to nawet z dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Poniedziałek o 20:47 Share Napisano Poniedziałek o 20:47 (edytowane) Malowania do czeskiego pudełka Mig-21F-13 MiG-21F-13, 9903, Výcvikové středisko letectva, Milovice-Mladá, 1962 - 1966, stroj z ruské dodávky s prosklenou zadní částí kabiny MiG-21F-13, 0416, 1. stíhací letecký pluk, České Budějovice, 1968-1970, s čertem na přídi MiG-21FR, 1002, 5. stíhací letecký pluk, Plzeň-Líně, 1972, s erbem na přídi MiG-21FR, 1013, 5. stíhací letecký pluk, Plzeň-Líně, 1979 - 1989, kamuflovaný, se zeleno-černou kamufláží LERAN MiG-21F-13, 0316, 9. stíhací letecký pluk, Bechyně, 1970, s čertem na přídi MiG-21F-13, 0110, Výcvikové středisko letectva, Milovice-Mladá, 1964, s červenými horními plochami a horní částí trupu z leteckého dne na Sliači v roce 1964 MiG-21FR, 1105, 4. stíhací letecký pluk, Pardubice, 1975, s bledě modrými doplňky z přehlídky 9. května 1975 na Letné MiG-21F-13, 0609, 1. letecký školní pluk, Přerov, 1989 - 1991 s orlicí na přídi Bedzie kolorowo i z godłami - jeden orzeł, dwa diabły, herb na nosie, czerwony, niebieski i kamuflowny. Chyba wszystkie kolorowe czeskie warianty jakie są udokumentowane w tym pudełku będą . Edytowane Poniedziałek o 20:49 przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Wtorek o 13:53 Share Napisano Wtorek o 13:53 W dniu 11.06.2025 o 15:17, Cypis napisał: McDonnell Douglas F-4E/2020 Terminator Fighter (Turkish Air Force) od Meng 1/48 Od kiedy ma bć dostępny ten model ? Komuś wiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Wtorek o 18:55 Share Napisano Wtorek o 18:55 (edytowane) 5 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Od kiedy ma bć dostępny ten model ? Komuś wiadomo ? Na eBayu niby już można kupić z dostawą na drugą połowę września-początek października, na facebooku przewinęło się, że od sierpnia, Aliexpress podaje, że po 31 października... więc można przyjąć, że jeszcze w tym roku Edytowane Wtorek o 18:55 przez Wojtu204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Wtorek o 21:01 Share Napisano Wtorek o 21:01 (edytowane) 2 godziny temu, Wojtu204 napisał: Na eBayu niby już można kupić z dostawą na drugą połowę września-początek października, na facebooku przewinęło się, że od sierpnia, Aliexpress podaje, że po 31 października... więc można przyjąć, że jeszcze w tym roku Dzięki za info. Model zapowiada się fajnie i dla mnie zdecydowanie ciekawsza propozycja niż F-4G. Na plus już zaliczam bardzo fajne kalkomanie okazjonalne i mam nadzieję, że producent dostarczy prawidłowy kokpit dla wersji Terminator 2020. Edytowane Wtorek o 21:13 przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Środa o 14:22 Share Napisano Środa o 14:22 17 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: ........mam nadzieję, że producent dostarczy prawidłowy kokpit dla wersji Terminator 2020. Może coś sobie wypatrzysz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Środa o 18:22 Share Napisano Środa o 18:22 3 godziny temu, Cypis napisał: Może coś sobie wypatrzysz ? Już wypatrzyłem i widzę doskonale nowe tablice przyrządów charakterystyczne dla zmodyfikowanego Phantoma w wersji Terminator 2020. No to będzie trzeba go koniecznie kupić :). Zapowiada się fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Środa o 20:27 Share Napisano Środa o 20:27 Czekam, aż Meng albo Z-M wypuści EJ w malowaniu ACM z 1982, na które mi Finemolds swoim siedemdwójkowym smaka narobił, dokładniej maszyna z numerem 407, ze szczęką Niestety samej kalkomanii na to malowanie w 1/48 nie znalazłem, więc nie mam wyjścia, pozostaje liczyć na "litość" producentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 20:58 Share Napisano Środa o 20:58 Pierwsze z ośmiu malowań na edwardowego MiGa-21F-13: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano Czwartek o 10:49 Share Napisano Czwartek o 10:49 W dniu 11.06.2025 o 15:24, barszczo napisał: Są malowanki na Razorbacka od mini Art: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano Czwartek o 10:50 Share Napisano Czwartek o 10:50 Model już dostępny w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 11:46 Share Napisano Czwartek o 11:46 A tym czasem P-40N wyruszają w świat: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Czwartek o 12:03 Share Napisano Czwartek o 12:03 16 minut temu, barszczo napisał: Wydruki tym razem będą w plastikowych pudełeczkach, dobrze. W Rojalu E moje egzemplarze leżały luzem w woreczku strunowym, oczywiście połamane. Na szczęście dosłali nowe bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Czwartek o 19:02 Share Napisano Czwartek o 19:02 Drugie malowanie na MiGa. Tym razem z diabełkiem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi