KFS-miniatures Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 1/48 AH-1G Cobra - Marines/US Navy - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Tym razem morski Mitchell od HKM: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) ICM 48360 MH-60 L Black Hawk - US Special Forces Helicopter (100% New Molds) Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Adamsky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Pytanie kompletnego lajkonika - czy ten MH-60 nadaje się na polskiego? Z ewentualnym sensownym nakładem pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Nasze nie maja tak rozbudowanej osłony wylotów spalin czy wszystkich sensorów na kadlubie, nie wiadomo na ile to będzie wariant w montażu modelu. Może być tak, ze będzie to modułowe i nawet w pudelku moze być „nasza” konfiguracja a może być integralna cześć kadłuba a wtedy trzeba ciąć. Bez dostępu do modelu trudno powiedzieć na dziś. ICM robi na szczęście warianty/mutacje więc pewnie znajdzie się potrzebny do naszych. Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) kliknij Box nad zdjęciem https://icm.com.ua/aviation/mh-60l-black-hawk/ Edytowane 4 Grudnia 2024 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 czyli nasz wyjdzie, trzeba kaleczki sobie uszykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 (edytowane) UH-60A ICM 48361 Edytowane 5 Grudnia 2024 przez Frankie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 Zmontowany z próbnych wyprasek kadłub P-40E od Edwarda. Ładny jest, poczekam na P-40F i K : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 szkoda tylko ze "wyfuki " nie dziurawe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 Za dziurawe cza dopłacić. W osobmym pakiecie. Tak to sie kręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 Moja N-ka Hasegawy jeszcze w pudle....echhh , Edka pewnie nie kupię narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 1 godzinę temu, raptorf22 napisał: Moja N-ka Hasegawy jeszcze w pudle....echhh , Edka pewnie nie kupię narazie. Ja tam mam i E, i N i M nawet starą w kolejce, a kupiłem royala i na dokładkę dwa maluchy w 72 od SH, F/L i krótkie K. Bo łorhołki to fajne chłopaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 5 Grudnia 2024 Share Napisano 5 Grudnia 2024 5 godzin temu, BRAVO112 napisał: szkoda tylko ze "wyfuki " nie dziurawe... Już masz chyba ze 4 różne dziurawe z brassina dostępne. W sumie lepiej niech nie dziurawią, w kucykach jak podziurawili to często lekko niedolane są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Może nie taka do końca nowość Hasegawa wznowiła swojego Harriera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Wojtu204 napisał: Może nie taka do końca nowość Hasegawa wznowiła swojego Harriera Zasadniczo to dobrze bo B był ciężko dostępny i dodatkowo za kosmiczne pieniądze. Teraz pewnie Hobby 2000 też zrobi reedycję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Growler od Menga w nowym malowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 3 godziny temu, mirage3 napisał: Teraz pewnie Hobby 2000 też zrobi reedycję Dokładnie. I wszystkie wersje polecą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Ja mam przepak Edka brytyjskiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Ostatnio tyle ciekawych tematów jest do kupienia, że normalnie... 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 4 godziny temu, kzugaj napisał: Ja mam przepak Edka brytyjskiej wersji Mam ten przepak i bardzo brakuje mi w nim podwieszeń - zwłaszcza pylonu dla TIALD - o ile sam zasobnik idzie kupić, o tyle pylon już trzeba strugać, żeby taką konfigurację zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 (edytowane) 23 godziny temu, Wojtu204 napisał: Mam ten przepak i bardzo brakuje mi w nim podwieszeń - zwłaszcza pylonu dla TIALD - o ile sam zasobnik idzie kupić, o tyle pylon już trzeba strugać, żeby taką konfigurację zrobić Wydaję mi się, że powinien pasować ten który jest w zestawie Edka z Sniprem. Edytowane 7 Grudnia 2024 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Myślę, że by pasował, tylko sam zestaw już jest niedostępny Trzeba się będzie tym ratować Z tego co widzę, to zawiera potrzebne dobra - część (koła, fotel) jest już w pudle z limitką, dla reszty znajdzie się zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 A tymczasem rozpoczęła się wysyłka do sklepów. Nowe Zero od Fine Molds dostępne : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 No to tupię nóżkami na maila z amiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi