zenek_65 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia W Moson IBG pokazała wypraski Dromadera. Zdjecie z postu na profilu IBG na FB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1082&t=153326 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 19:16, caughtinthemiddle napisał: Wszystkie elementy plastikowe opracowane przez Academy i wtryśnięte w stalowych formach; kalkomanie bez dowcipów wydrukowane przez Cartograf. Wolfpack ma małą blaszkę i ładne kalkomanię z dużą ilością napisów eksploatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 1 godzinę temu, Łukasz napisał: Wolfpack ma małą blaszkę i ładne kalkomanię z dużą ilością napisów eksploatacyjnych. Ale widzę że już dostępny w innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 19:16, caughtinthemiddle napisał: Wszystkie elementy plastikowe opracowane przez Academy i wtryśnięte w stalowych formach; kalkomanie bez dowcipów wydrukowane przez Cartograf. Przypomnę się z pytaniem: czy Hobby 2000 wyda model taki sam jak Academy 12366, czy taki jak stare np. 12231 czy 12242, czyli takie, które stanowiły podstawę edycji Answera. Albo inaczej, czy w Hobby 2000 jest ramka z bombą KGGB? (którą widać na malowance). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Wszystko wskazuje na to ,że będzie to Academy 12366. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Dłuuugo zapowiadana Avia B.135 od Sabre Kits ziści się w maju. Wyjdą dwa modele, każdy z jednym malowaniem faktycznym i trzema what-if. Jest i nasz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Czyżby Eduard o smaku majonezu? Edytowane 29 Kwietnia przez Wojtu204 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Tyle fajnych tematów a Majonez Focke Wulfa przepakowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 2 godziny temu, Wojtu204 napisał: Czyżby Eduard o smaku majonezu? Raczej majonez o smaku knedlików . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Meng Model Chengdu J-20 "Mighty Dragon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Albo mówią co chcemy usłyszeć , albo i będzie w przyszłym roku Mig-19 z CP. Ze model forum .cz ,,zlepený MiG-19PM 1/72 v stánku Clearpropu konečne vyzeral ako naozajstný MiG-19PM. Na moju otázku či ho budú robiť aj v 1/48 mi presonál firmy povedal, že na budúci rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 20 godzin temu, barszczo napisał: Jest i nasz 20 godzin temu, barszczo napisał: Koncepcja licencyjnej produkcji średnio mi się podoba, ale jego użycie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 11 godzin temu, em napisał: Albo mówią co chcemy usłyszeć , albo i będzie w przyszłym roku Mig-19 z CP. Ze model forum .cz ,,zlepený MiG-19PM 1/72 v stánku Clearpropu konečne vyzeral ako naozajstný MiG-19PM. Na moju otázku či ho budú robiť aj v 1/48 mi presonál firmy povedal, že na budúci rok Pożyjemy zobaczymy, nowe Szabelki zrobili w obu skalach jednocześnie więc prawdopodobieństwo rośnie. W 7dwa zrobili MiGa-23 więc może by tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 14 godzin temu, Cypis napisał: Meng Model Chengdu J-20 "Mighty Dragon" Pytanie jest czy ten model zastępuję obecny LS-002 czy równolegle będą występować oba LS-002 i LS-002S roboczo nazwijmy go "Beast Mode" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Może Limited Edyszyn po prostu. Edytowane 30 Kwietnia przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia (edytowane) W dniu 28.04.2025 o 22:21, Andzin napisał: Przypomnę się z pytaniem: czy Hobby 2000 wyda model taki sam jak Academy 12366, czy taki jak stare np. 12231 czy 12242, czyli takie, które stanowiły podstawę edycji Answera. Albo inaczej, czy w Hobby 2000 jest ramka z bombą KGGB? (którą widać na malowance). Dziś odebrałem swój model, na ramce H są wspomniane przez Ciebie bomby, do tego są zasobniki Snajper, i elementy, jak mi się zdaje do wersji PL, ponieważ m in znajduje się na niej części prawego napływu skrzydła, gdzie znajdować się ma sonda do tankowania w powietrzu, ramki G są dwie Edytowane 30 Kwietnia przez Tazman79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Może jak te czołgi były by w skali 1:48, to by poleciały, ale w tym wypadku, to nawet Limited Edition nie pomoże... Tap-chan zmień dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Jestem w dobrym, pokazałem przykład innych modeli z dopiskiem S od Menga, są to edycje specjalne/limitowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Fakt, moje niedopatrzenie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 1 godzinę temu, Tazman79 napisał: Dziś odebrałem swój model, na ramce H są wspomniane przez Ciebie bomby, do tego są zasobniki Snajper, i elementy, jak mi się zdaje do wersji PL, ponieważ m in znajduje się na niej części prawego napływu skrzydła, gdzie znajdować się ma sonda do tankowania w powietrzu, ramki G są dwie Do PL to będzie znowu trzeba mieszać i robić nowe elementy do kadłuba w okolicy nosa. Na zdjęciach z budowy testowego samolotu z radarem Phantom strike sporo poszycia wygląda na nowe dostosowane pewnie do nowego rozmieszczenia bloków elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 3 minuty temu, mirage3 napisał: Do PL to będzie znowu trzeba mieszać i robić nowe elementy do kadłuba w okolicy nosa. Na zdjęciach z budowy testowego samolotu z radarem Phantom strike sporo poszycia wygląda na nowe dostosowane pewnie do nowego rozmieszczenia bloków elektroniki. Zapewne tak, ale niektóre części do PL już są, myślę że jak pojawi się ostatecznie wersja PL to albo ktoś wyda konwersję albo nowy, gotowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Godzinę temu, mirage3 napisał: Do PL to będzie znowu trzeba mieszać i robić nowe elementy do kadłuba w okolicy nosa. Na zdjęciach z budowy testowego samolotu z radarem Phantom strike sporo poszycia wygląda na nowe dostosowane pewnie do nowego rozmieszczenia bloków elektroniki. Godzinę temu, Tazman79 napisał: Zapewne tak, ale niektóre części do PL już są, myślę że jak pojawi się ostatecznie wersja PL to albo ktoś wyda konwersję albo nowy, gotowy model Tazmanowi dziękuję za fotki, model już mam zamówiony Z tego co podpatrzyłem na Britmodeller to ta nowa edycja FA-50 ma już nowy nos, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 13 minut temu, Andzin napisał: Tazmanowi dziękuję za fotki, model już mam zamówiony Z tego co podpatrzyłem na Britmodeller to ta nowa edycja FA-50 ma już nowy nos, ale mogę się mylić. Dobrze by było jakby nosek był zgodny z przyszłym FA-50PL. Anteny IFF to już raczej nie problem a może i AWC coś wystruga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Godzinę temu, Andzin napisał: Tazmanowi dziękuję za fotki, model już mam zamówiony Z tego co podpatrzyłem na Britmodeller to ta nowa edycja FA-50 ma już nowy nos, ale mogę się mylić. Nos jest identyczny jak w modelu WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi