Marudek Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Witam Wszystkich! Chcialbym podziekowac Wszystkim za swietna zabawe i wsparcie jakiego udzieliliscie mi podczas budowy tego modelu. Bez Was nie bylby taki dobry... Wszystkim uczestnikom Zimowego Konkursu Modelwork gratuluje wspanialych modeli oraz zycze wygranej. Link do relacji z budowy. Teraz model zajmuje honorowe miejsce w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 "Motór" całkiem fajny film Podobnie jest z twoim modelem. Całkiem fajny, chociaż na tej podstaweczce przydałoby się jeszcze coś dla ożywienia scenki np. Drogowskaz namalowany na desce, kanistry, jakieś Empi lub coś w tym stylu... Mógłbyś również lekko sponiewierać tego Mg-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Marudek ale ni możesz powiedzieć, ze to nówka, bo raczej powypadkowy Tak na serio to spojrzałem na swoją dłoń, na zdjęcia modelu Marudka i padłem... dbałość o szczegóły mnie powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Ciągle robi wrażenie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2008 Witam. Ja powiem tylko tyle - Mistrzostwo Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Hej! Dzieki za mile slowa. kornik_69, dlugo zastanawialem sie nad dodaniem chocby figurki, ale potem stwierdzilem, ze nie chce odwracac uwagi od motoru. No i nie bardzo wiedzialem jak sponiewierac KM... Szwagier Marudka przerobil dla mnie zdjecie. Dzieki Szwagier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 wrzucając kilka bambetli (nie od razu figurkę) nadasz scence wyrazu i wcale nie odwrócisz uwagi od motoru. Mg-34 wystarczy lekko odrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 PODZIW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tleli Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Cieszę się, że Twoja praca została uwieńczona wystawieniem w galerii. Śliczne maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej Marudek! Twój BMW robi ogromne wrażenie mimo swych małych gabarytów Licznik części jest wprost oszałamiający! Największe uznanie za pracę od podstaw czasem włączałem sobie Twoją relację gdy zaczynałem przeklinać wnęki podwozia w Halifaksie Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej Ipkinss! czasem włączałem sobie Twoją relację gdy zaczynałem przeklinać wnęki podwozia w Halifaksie Ciesze sie, ze moj motorek troche pomagal Ci przebrnac przez ta "dlubanine". Ale wlasnie o to chodzi, bo dzieki temu dlubaniu nie ma na swiecie drugiego takiego motoru, ani drugiego takiego Halifaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Super robote wykonales przy tym mikrusku RESPEKT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzieki subgrafik! Twoja makieta tez budzi respekt - duzo mozna sie od Ciebie nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 brawo, brawo, brawo - cieszę się że są wariaci na tym świecie. jeszcze malowanie i mamy mistrza świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzieki rollingstones! Mysle, ze bez Twoich cennych uwag odnosnie malowania - wyszloby jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Marudek/Marudku (jakkolwiek odmienie się twojego nicka), niniejszym składam Ci gratulacje za ukończenie tak wspaniałego modelu, jednak wydaje mie się, że lufa karabinu jest lekko krzywa (zdjęcie z ręką). Byćmoże to tylko złudzenie. Życzę kolejnych tak udanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Model jest cudowny, zresztą tak jak pisałem Ci w czasie relacji. Ale teraz uzmysłowiłem sobie jaki on jest malutki. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item335300016_zundap_ks750_1_43_cararama_hongwell_black_.html Takie znalazłem :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Powiem tak: Ogromne jest to maleństwo. Włożyłeś w nie tyle serca i cierpliwości, że stał się małym goliatem. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzieki! To prawda, model kosztowal mnie duzo pracy, ale naprawde oplacalo sie. Mile wspominam kazda godzine spedzona na jego budowie Spiton - co to jest? Zabawka? Jesli wezme sie jeszcze raz za Zundappa (zeby dorownal lub przewyzszyl BMW), to kupie zestaw Tamiya w 1/35 i zrobie to samo co z tym ITALERI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Marudek, to tylko taka ciekawostka :-)) Ps. Pamiętam jaki byłem sceptyczny, kiedy zaczynałeś relacje. Widziałem wtedy oczami wyobraźni ulepionego małego potworka:-)) Nie doceniłem Cię :-)) !!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Istny klejnocik. Powinieneś zmienić nicka na Faberge ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Powinieneś zmienić nicka na FabergeKhehe, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Heh, jakby to nie było od dłuższego czasu oczywiste, to cieszyłbym się, że trafnie przewidziałem zwycięzce. W każdym razie serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi