_OldMan_ Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Coca-Cola powinna być pisana cyrylicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 To jest zdobyczna na amerykanach przecież Jak juz to w arabskim, ale nie mam pewności czy u nich znak towarowy nie jest zawsze taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 Dzięki wielkie za tę grafikę. Człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) W dniu 22.03.2020 o 21:00, _OldMan_ napisał: Coca-Cola powinna być pisana cyrylicą. Fotka z wakacji:-) Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Marca 2020 Autor Share Napisano 23 Marca 2020 Tu wygląda jak by to był napis ISIS. O Emsidonaldzie wiedziałem, ale o Coli nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 5 godzin temu, robertmodelarz napisał: Fotka z wakacji:-) Kur...a mac kryc sie bombowiec na 2 planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 1 godzinę temu, Martinezol napisał: … kryć sie bombowiec na 2 planie Hamerykański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Marca 2020 Autor Share Napisano 24 Marca 2020 Śmiechy, chichoty i heheszki na bok, bo trzeba kleić dalej. Doszły siedzenia i powoli zapełniam wnętrze pojazdu przed zamknięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Marca 2020 Autor Share Napisano 24 Marca 2020 (edytowane) Co do malowania to będzie najprawdopodobniej wzorowany na tym egzemplarzu Choć teraz jak patrzę na to foto to sam nie wiem czy to zielony czy piaskowy... Edytowane 24 Marca 2020 przez Stojkovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Marca 2020 Share Napisano 24 Marca 2020 Kiedyś był zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Marca 2020 Autor Share Napisano 24 Marca 2020 To jest Libański egzemplarz z malowanymi obręczami kół na paradę w Trypolisie. Każdy Scud z Bliskiego Wschodu był kiedyś zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 24 Marca 2020 Share Napisano 24 Marca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Stojkovic napisał: Co do malowania to będzie najprawdopodobniej wzorowany na tym egzemplarzu Choć teraz jak patrzę na to foto to sam nie wiem czy to zielony czy piaskowy... Wyglada mi to na Russian green panie. Zalezy jak pijany Saszka wymieszal taki byl kolor. Wiem ze wytyczne z 41 ale nie zdziwi mnie jesli do dzisiaj tak maja. Jest tu na forum fajne zdjecie ruskiego zlomowca I kazdy pojazd w innym odcieniu. RKKA paint mixing instructions from 1941 specify that Protective Green 4BO was a mixture of 40-60% yellow ochre, 15-20% zinc chromate, 10% ultramarine and 10-20% white. Edytowane 24 Marca 2020 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Dlatego pewniakiem jest pierwsze zdjęcie jakie wrzuciłem - to z Libii bo tam jest piaskowy. Wszystkie Irackie wyrzutnie za Saddama były malowane na piaskowo lub piaskowy z plamkami kamuflażowymi z szarego i brązowego koloru. Rakiety biało - szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Marca 2020 Autor Share Napisano 27 Marca 2020 Powoli doprowadzam obie szoferki do porządku. Największe szpary do załatania były na dole na rogu od zewnętrznej strony. Na szczęście będzie tamto miejsce zakrywał zderzak, więc nie ma się co zabijać o wyprowadzenie tego na idealne 90 stopni. Jedna buda po podkładzie, druga przed - więc pewnie bedzie jeszcze trochę poprawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Była lekka przerwa i odstresowanie z Tamiya, czas na powrót do rzeczywistości Dragona z 1991 roku. Detal wewnętrzny drzwi proponowany przez Dragona: Po waloryzacji z użyciem części Eduard: No i cały rządek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Eleganckie drzwi. Zestawowe...brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 W zasadzie, to trzeba powiedzieć, że Eduard inspirował się realnym wyglądem drzwi, bo sa conajwyżej podobne. Ciężko mówić o idealnym odwzorowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ananasik Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Wygląda tak jakby te trapezowe puszki były wywinięte przez Ciebie w niewłaściwą stronę. Nie powinny być wklęsłe jak na zdjęciu? Czy pod tą większą blaszką nie było otworu, w którym mogłyby się schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Też mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Oj, coś nie w tą stronę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Eduard na swoim pokazowym modelu też tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2020 Przeciez tam nie ma żadnego otworu, jest blacha i na to przyklejasz trapezowy element a'la schowek i myslę, że taki był zamysł Eduarda. Nie miałem czego wywijac w złą stronę... ludzie, nie zakładajcie, że co i rusz coś spierdzielę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 A ja od około dwóch lat zakładam, że co napiszesz coś w swoich warsztatach to będę mógł oko cieszyć solidną robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2020 Share Napisano 18 Kwietnia 2020 W instrukcji faktycznie jest jak u ciebie. Wygląda na to że Edek coś pochrzanił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi