myszaty Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 fakt że kolorowe - ale jakoś nie czuje kontekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 czekam na dalszą relacje z budowy.załaczam fotki mojego cyclona z zestawu zts plastik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 Postęp prac nad wnętrzem kabiny-boczki i podłoga już w kolorze,ale jeszcze bez washu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 To mnie najbardziej powstrzymuje przed otwarciem warsztatu - zdjęcia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Czerwca 2020 Share Napisano 8 Czerwca 2020 też kiedyś chciałem podjąć podobna walkę, ale wymiękłem...,-) Chętnie popatrzę na Twoja. Póki co jest szansa na dobry model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 8 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2020 Środek prawie zakończony,drobne poprawki washa, resztę pasów na fotel i jeszcze do zrobienia został drążek sterowy od podstaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 Czerwca 2020 Share Napisano 8 Czerwca 2020 Powoli i do przodu! Tu nawiercisz, tam coś wytniesz albo dodasz i ładny model zmajstrujesz :). Czekam na dalsze prace warsztatowe nad tym Cyclomem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 Po dłuuugiej przerwie spowodowanej remontem w domu,powracam do tworzenia CR-714.Kilka fotek z postępu prac. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 1 godzinę temu, Bartosz69 napisał: Po dłuuugiej przerwie spowodowanej remontem w domu,powracam do tworzenia CR-714.Kilka fotek z postępu prac. Zapowiada się bardzo fajny model. Sporo pracy widzę włożonej :). Podoba mi się ten warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 5 Marca 2021 Share Napisano 5 Marca 2021 Wygląda coraz lepiej. Zapowiada sie fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Poczyniłem olejne kroki w pracy na CR714. Podkład na całość,potem kamuflaż oraz wykonałem wiatrochron. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Jestem pełen podziwu za ilość pracy jaką wkładasz w ten przeparszywy zestaw (mam oryginalnego hellera jest lepszy od Refleks/MC pod względem detali ale to wciąż kaszan) , wychodzi z pod twojej ręki kapitalna miniatura, z przyjemnością się to obserwuje pozdrawiam ! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Marca 2021 Share Napisano 24 Marca 2021 Jestem pełen podziwu za ilość pracy jaką wkładasz w ten przeparszywy zestaw (mam oryginalnego hellera jest lepszy od Refleks/MC pod względem detali ale to wciąż kaszan) , wychodzi z pod twojej ręki kapitalna miniatura, z przyjemnością się to obserwuje pozdrawiam ! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Bardzo fajny model i super kamuflaż. Ciekawi mnie zieleń.jaka to farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Marca 2021 Share Napisano 25 Marca 2021 Jednym słowem wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 25 Marca 2021 Autor Share Napisano 25 Marca 2021 Dzięki za zainteresowanie i komentarze. Marek62 co do zielonego koloru kamuflażu to Gunze C54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Mnie się z RS udało coś tam wystrugać, ale tego co robisz to bym się nie podjął za żadne skarby... Sam model RS na pewno jest lepszy, ale niewiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 Po długiej przerwie spowodowanej remontem w domu,kontynuuje pracę i myślę,że wkrótce je zakończę. Nałożony klar i kalki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz69 Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 wreszcie sie doczekalem - wyglada super ( musisz zmienic priorytety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Biorąc pod uwagę produkt wyjściowy, całość wygląda świetnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 No no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Łooo Panie, mistrzostwo świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 znakomita robota !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi