Seb Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 Był teciak w drewnianym pudełku to teraz flak w metalowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Maja 2022 Share Napisano 24 Maja 2022 Pudełko będzie miało większą wartość, jak jego zawartość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Czerwca 2022 Share Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) RMF FM gra dalej: VK45.01(H) (Fgsl.Nr.V1) Tiger Experimental Series Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Czerwca 2022 Share Napisano 9 Czerwca 2022 1 godzinę temu, robertmodelarz napisał: RMF FM gra dalej: VK45.01(H) (Fgsl.Nr.V1) Tiger Experimental Series Czekałem na ta wersję latami, ale szkoda ze RFM A co Border ma z tym wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Czerwca 2022 Share Napisano 9 Czerwca 2022 Godzinę temu, Seb napisał: Czekałem na ta wersję latami, ale szkoda ze RFM A co Border ma z tym wspólnego? Pomyliłem Bordera z RFM- bardzo proszę administratora o przeniesienie postu do właściwego wątku Zapowiedzi i nowości RFM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Czerwca 2022 Share Napisano 9 Czerwca 2022 12 minut temu, robertmodelarz napisał: Pomyliłem Bordera z RFM Dobrze, że forów nie pomyliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Takie coś się na Fejsie pojawiłoby. Nie bardzo udałoby mi się to jeszcze gdzieś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Sierpnia 2022 Share Napisano 17 Sierpnia 2022 Apocalypse Tank Border Model BC-001 skala1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 a to nie powinno być w dziale SF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 17 minut temu, M.A.V. napisał: a to nie powinno być w dziale SF ? Ma lufę, koła i gąsienice. Beczki też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 Tiger I Initial Production s.Pz.Abt.502 Leningrad Region 1942/43 Winter nr katalogowy BT014 skala 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 58 minut temu, bulik58 napisał: Pare fotek nowego kotka I z Bordera Aż mnie skręca jak widzę te Tygrysy Bordera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 12 minut temu, Seb napisał: Aż mnie skręca jak widzę te Tygrysy Bordera Nie dojedz, nie dośpij i kup!!!! Nałóg jest silniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 4 minuty temu, robertmodelarz napisał: Nie dojedz, nie dośpij i kup!!!! Nałóg jest silniejszy Żartujesz? Na szczęście na rynku są o wiele lepsze modele niż ten szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 6 minut temu, Seb napisał: Żartujesz? Na szczęście na rynku są o wiele lepsze modele niż ten szajs. Ja też, nie zamierzam go kupować mam tego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Października 2022 Autor Share Napisano 15 Października 2022 @Sebmiał chyba na myśli kota od RFM. A tak na marginesie to co jest nie halo z Borderowymi kotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 13 minut temu, kzugaj napisał: @Sebmiał chyba na myśli kota od RFM. A tak na marginesie to co jest nie halo z Borderowymi kotami? Kompletna ignorancja producenta. Popatrz na to zdjęcie: Fajny km wieżowy? No i ta lewitująca osłona wizjera kierowcy. Jest jeszcze kilka baboli, które oczywiście dla obeznanego w temacie są łatwe do poprawy, ale po jakiego się męczyć? Są lepsze. Nie mam pojęcia jak z wymiarami, ale na YT kiedyś oglądałem męczarnie z ich pierwszym Tygrysem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 16 Października 2022 Share Napisano 16 Października 2022 Panzer III Ausf.L (chyba), i T-34/85, podobno fabryka nr 112 . https://tb-video.bdstatic.com/tieba-smallvideo-transcode-cae/13_c99e6458b6ac425402da620b3cadc477_0_cae3.mp4?vt=1&pt=3&ver=&cr=1&cd=0&sid=&ft=2&tbau=2022-10-17_8c9cd08cf4abe5a45cce46e2dff1c60b43b8fd01df9a4dc86440bdeed5ffce06&ptid=8085229840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Nie można mieć wszystkiego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Godzinę temu, bulik58 napisał: Kubel zimnej wody na glowe dla chcach zakupic nowy zestaw Stg IIIG z Borders Models... ...a czy to nie jest przypadkiem, gotowa już imitacja rozerwanych wybuchem pokryw i płyty nadsilnikowej?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 3 minuty temu, Rafał B napisał: ...a czy to nie jest przypadkiem, gotowa już imitacja rozerwanych wybuchem pokryw i płyty nadsilnikowej?! O tym samym pomyślałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 2 godziny temu, bulik58 napisał: Myslisz ze ruskie... Są na świecie rzeczy, które nawet ruskim fizjologom się nie śniły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 Listopada 2022 Autor Share Napisano 4 Listopada 2022 Aj ta aj tam wiadro szpachli i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Dzięki temu można wyeksponować wnętrze, celowy zabieg producenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 Czy ktoś jeszcze się na taką niedolewkę nadział? Jeśli nie, to burza w szklance wody. To temat na reklamacje, a nie tragedię narodową... I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi