bożo wpożo Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Główny bohater tegoż warsztatu :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Zasiadam w pierwszym rzędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 1 minutę temu, halset napisał: Zasiadam w pierwszym rzędzie! przesuń się trochę u boża to trzeba szybko rezerwować miejsce bo zaraz będzie tłoczno bożo mistrzu brudzenia - nie trzymaj narodu w niepewności i zdradź co będzie "na pace" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Ależ to brzydkie... I znów szczęka zaboli z wrażenia, szykuję ibuprom i zasiadam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 15 minut temu, M.A.V. napisał: nie trzymaj narodu w niepewności i zdradź co będzie "na pace" ! Masz mnie przejrzanego na wylot .... :-) Daj mi trochę potrwać w zmyłce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 16 minut temu, kryspacz napisał: Ależ to brzydkie... wg sowieckiej doktryny dizajn to wymysł imperialistów Toto miało wjechać wszędzie, uciągnąć 50ton i przetrwać fale uderzeniową po wybuchu nuklearnym - cała reszta, łącznie z komfortem użytkowników to mało istotne pierdoły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) 9 minut temu, bożo wpożo napisał: Masz mnie przejrzanego na wylot .... Daj mi trochę potrwać w zmyłce cokolwiek byś nie zlepił i tak będzie rewelacja.... chociaż znając Twoją fantazję i możliwości to wcale bym się nie zdziwił gdyby skończyło się na czymś takim : Edytowane 15 Maja 2020 przez M.A.V. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 15 Maja 2020 Autor Share Napisano 15 Maja 2020 MAZ 537 do dla mnie synonim zimnej wojny . On ma taki posępny ,surowy i groźny fejs :-) . MAV -> pytanie na której "pace" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Mówcie bożo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Mi zawsze te MAZ-y przypominały muminki... just like that... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 7 minut temu, Stojkovic napisał: Mi zawsze te MAZ-y przypominały muminki... just like that... Panna Migotka wypisz wymaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 11 godzin temu, bożo wpożo napisał: MAV -> pytanie na której "pace" Hmmm.... logika podpowiada mi, iż skoro zestaw z naczepą, a w dodatku w klimatach sojuza, to nie ma mowy o bumelanctwie tylko coś będzie zarzucone do transportu (tym bardziej że sam ciągnik można zakupić solo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 Otóż solo można kupić tylko wersje „late” niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Zasiadam i będę patrzył jak tworzy się kolejne dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 (edytowane) 9 godzin temu, bożo wpożo napisał: Otóż solo można kupić tylko wersje „late” niestety Takie kwiatki.... to w takim razie trochę dziwna polityka producenta bo w zasadzie ma gotowy model, tylko musi wywalić parę ramek z wypraskami i nowe pudło zrobić. Chyba że to taktyka na "naciąganie" kupujących na droższy set. No nic, to już nie zawracam głowy i siadam patrzeć jak czarujesz Edytowane 16 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 Nię będę Cię dłużej trzymał w napięciu :-) :-) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 23 godziny temu, bożo wpożo napisał: Główny bohater tegoż warsztatu 30 minut temu, bożo wpożo napisał: Nię będę Cię dłużej trzymał w napięciu ...a już miałem pisać, że budowlanych tematów zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Godzinę temu, bożo wpożo napisał: Nię będę Cię dłużej trzymał w napięciu Szok i zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 No to zaskoczyłeś.... widzę że ostro wzięło Cię na dźwigi... to znów jakiś PanzerShop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 17 Maja 2020 Autor Share Napisano 17 Maja 2020 Tak , Panzershop . Ten jest o wiele mniej skomplikowany od poprzedniego ( czytaj mniej dorabiania detali i łatania dziur ) więc jeszcze jakoś to przeżyję . Na szczęście nie ma więcej dźwigów w ofercie u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 No to zaskoczyłeś, myślałem że MAZ będzie z naczepą i czołgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 mig - e nieeee... co do tego od początku byłem pewien - prędzej Hasegawa wyda jakiś nowy wpust niż bożo sklei czOuK ja obstawiałem albo Włodzimierza Ilicza albo jakąś pojazdową incepcję : tylko w wersji socjalistyczno-robotniczej ---> na naczepie wielki spych w w lemieszu mała kopareczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 No to oglądamy :). Sam mam ochotę na coś ze wschodu ale jeszcze pewnie trochę wody w Wiśle upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 17 Maja 2020 Share Napisano 17 Maja 2020 Też chętnie popatrzę, chociaż wiadomo jak to się skończy - trzeba będzie brać jaką melisę albo inne Positivum przed galerią Ale zdjęcie z Leninem ciekawe, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi