Szydercza Gała Napisano 15 Lipca 2020 Autor Share Napisano 15 Lipca 2020 A teraz odpiszę przyjmując bardziej pozytywną interpretację Twojego dwuznacznego posta T-28 szkoda zmarnować na paradniaka, skoro daje on tyle ciekawych możliwych malowań. Nigdy nie robiłem jeszcze łajtłoszta, więc ten schemat jest oczywistym wyborem. To o czym piszesz może się ziścić pod postacią T-35, który zalega sobie na kupce, tylko bruku jakiegoś potrzeba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Lipca 2020 Share Napisano 16 Lipca 2020 12 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Speców od malowania oryginalnOM farbOM znajdziesz w dziale okrętowym ...a jakie miszcze od malowania SF tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Podstawek w zasadzie by był, Herr Muciek juz robi position halten i czeka na czołK z Jorge Michajłowiczem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Krzaczor trochę słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 Nie da się ukryć że gotowiec Freonu byłby o wiele lepszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Lipca 2020 Autor Share Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Marudzenie Krzycha zmobilizowało mnie do działania Teraz chyba krzak jest bardziej krzakowy.... Edytowane 18 Lipca 2020 przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lipca 2020 Share Napisano 18 Lipca 2020 Krzaczor piękniutki, rogaczowi wrzuć jeszcze jakiś mat bo się błyszczy jak wazeliniarz i będzie haraszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 (edytowane) Matt to chyba nie... Już lepij dorób mu kłaki na wacku może nawet z tej ładnej trawki Edytowane 19 Lipca 2020 przez Bartosz.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 No widzisz, jak chcesz to potrafisz. Teraz jest jak krzak a nie kłaczek wypluty przez kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 3 godziny temu, Bartosz.B napisał: Matt to chyba nie... Już lepij dorób mu kłaki na wacku może nawet z tej ładnej trawki no rzeczywiście - masz absolutną rację.... żaden ze mnie znawca buHajuF to się wygłupiłem błyszczy się skurczyBYK ja psie klejnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 19 Lipca 2020 Share Napisano 19 Lipca 2020 Dobrze to wygląda.Czuć już dramatyzm sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Lipca 2020 Autor Share Napisano 19 Lipca 2020 Podziękował za wszelkie współporady Tak jak jest teraz świeci sie za bardzo, ale matowy zupełnie też być nie może, bo jak widać na załączonym obrazku Herr Muciek trochę sie śFiecic musi, także trochę go trzeba będzie przydusić przy okazji matowania czołgu i Jorgego.... Dzis zadałem mu olejowe i paliwowe wycieki.... znowu ze trzy dni schnięcia, a potem ciach bach, kurz ostatnie fiki miki i bedzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 W dniu 19.07.2020 o 19:01, Szydercza Gała napisał: Dzis zadałem mu olejowe i paliwowe wycieki.... Skoro Herr Muciek będzie miał olejowe wycieki to galeria +18 się szykuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Lipca 2020 Autor Share Napisano 22 Lipca 2020 GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Kółko do nosa temu byku zamontuj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Lipca 2020 Share Napisano 22 Lipca 2020 Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca 2020 Autor Share Napisano 23 Lipca 2020 Jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2020 Autor Share Napisano 25 Lipca 2020 Dostał bazę we wspaniałym kolorze kaki i teraz zacznie się zabawa.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Lipca 2020 Share Napisano 25 Lipca 2020 jak do hiszpana był buHaY to do sowieta musisz skombinować niDZwiDzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2020 Autor Share Napisano 25 Lipca 2020 Że zwierzONt to piechury bENdOM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lipca 2020 Share Napisano 25 Lipca 2020 Nie wiem co gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Lipca 2020 Share Napisano 25 Lipca 2020 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Że zwierzONt to piechury bENdOM.... toĆ w zasadzie tYż miENso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Lipca 2020 Autor Share Napisano 30 Lipca 2020 Baza jest, tak sobie myślę że przed lakiem do włosów i białym go jeszcze złoszuję, choc chyba odpuszczę sobie pędzlowanie detalu.... może ktoś coś? Nie robiłem nigdy białego drapańca, więc wszelkie mądrości mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Lipca 2020 Share Napisano 30 Lipca 2020 Widzę, że u Kolegi to konkretny skręt w "lewo" . Słuszną linię obraliście Towarzyszu A czołgutki pikne. Bysio wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Lipca 2020 Autor Share Napisano 31 Lipca 2020 ObCZaskało się trochę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi