Szydercza Gała Napisano 3 Lipca 2020 Autor Share Napisano 3 Lipca 2020 Ja też Na razie mam tylko ogólny koncept, przymiarek jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lipca 2020 Autor Share Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) WypENdzlowany, tera bedzie łosz-srosz: No i rodowity hiszpański tankist Jorge Michajłowicz Jangel spod Smoleńska Edytowane 5 Lipca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Od zadka to on bardziej jak diewoszka wygląda niż Ivan. Tank ładnie zmalowan jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2020 Autor Share Napisano 7 Lipca 2020 Herr Muciek został doinwestowany Milliputem tu i tam... CzołK schnie sobie po łoszu: dopóki nie wyschnie i nie bedę się mógł zabrać za obitki, bENdEM koncypował nad podstawkiem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 No to będzie corrida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Byczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Teraz poza tego tankisty jest jak najbardziej oczywista. Popuszcza w gacie aż miło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Czy ja dobrze widzę , na poprzedniej stronie wONtku , krowa była dziewczyną, a teraz jest chłopakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 9 minut temu, zloty napisał: Czy ja dobrze widzę , na poprzedniej stronie wONtku , krowa była dziewczyną, a teraz jest chłopakiem? „Dżender rzondzi” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 Coś mi się zdaje, że El Torro skradnie show. Bardzo udana operacji zmiany płci. Przypomniało mi się jak Franek Dolas prowadził "krowy" z wagonu do bauera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2020 Autor Share Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Zacieszam że Herr Muciek się podoba. To nie tak że on był krowOM. Powiedziałbym raczej że został wyrzeźbiony w duchu poprawności politycznej, znaczy się nie miał wymion, ale nie miał też swoich atrybutów.... No ale Milliput czyni cuda Ogólnie te zwierzaki Pegasusa są bardzo fajnie wyrzeźbione, a krowy majOM cycki jak ta lala, ino byk jakiś zdyskryminowany..... Edytowane 7 Lipca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 22 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Ogólnie te zwierzaki Pegasusa są bardzo fajnie wyrzeźbione... A co tam jeszcze mają w asortymencie? Tylko trzoda? Jeśli mam być szczery to pierwsze słyszę o tej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2020 Autor Share Napisano 7 Lipca 2020 Na poprzedniej stronie masz fotkę pudełka, a na nim sporą część zawartości. Krowy świnie kury osły psy itd. 64 sztuki w sumie. Dwie ramki po 32, także wszystkiego jest co najmniej po dwa. Na WYKLENTYM PORTALU jest inbox i recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) MajOM oni i w mojej skali 1:48 zwierzynę, ale myślałem że to takie rzeźby z mydła. Edytowane 7 Lipca 2020 przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2020 Share Napisano 7 Lipca 2020 7 minut temu, Szydercza Gała napisał: Na poprzedniej stronie masz fotkę pudełka, a na nim sporą część zawartości. Krowy świnie kury osły psy itd. 64 sztuki w sumie. Dwie ramki po 32, także wszystkiego jest co najmniej po dwa. Na WYKLENTYM PORTALU jest inbox i recenzja no racja, jakoś mi to umknęło niezłe stadko - to jak będziesz robił w następnej kolejności jakiego gieRmaŃca to będzie wUrstU jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Lipca 2020 Autor Share Napisano 7 Lipca 2020 Tak sobie zamyślałem żeby zrobic taki mały żarcik: Piękna germańska farma, z chudobą wszelaką pętającą sie po jardzie, a na środku przede szopOM Grosstraktor ganz nojka, prosto z ruskiego poligonu Te zwierzaki, jak widać mydlane nie są, co nie znaczy że te w 48 nie bedą, wyszukaj sobie foteczki zawartości w internetach, tak jest najbezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Lipca 2020 Autor Share Napisano 14 Lipca 2020 Mały czołK się obił był, podstawek się robi się, a w tzw miedzyczasie lepi się potFUr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Expresowo namnażają Ci się te pełzacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Świetnie te szkraby ci wychodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 21.05.2020 o 00:26, M.A.V. napisał: słuszna koncepcja ! popieram, nawet sie zastawiałem chwile.. gdzie kolegę wywiało - fajna te konserwy Edytowane 15 Lipca 2020 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 Mam nadzieję że paradna konserwa Stalina będzie na wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Lipca 2020 Autor Share Napisano 15 Lipca 2020 Wręcz przeciwnie w śniegu błocie i kto wie w czym jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 25 minut temu, Szydercza Gała napisał: ...... i kto wie w czym jeszcze no ba.... taki konkretny buhaj to i pastwisko konkretnie zaminowane..... gŁana bYdzie aż po rOlki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 Szkoda ze śFinczyk , taki paradny a nie zabawkowy to sztuka zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Lipca 2020 Autor Share Napisano 15 Lipca 2020 (edytowane) Speców od malowania oryginalnOM farbOM znajdziesz w dziale okrętowym Nie widzę nic skomplikowanego w zrobieniu wyblyszczonego czystego czołgu z parady, tylko gdzie tu zabawa? Edytowane 15 Lipca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi