robertmodelarz Napisano 14 Maja 2022 Share Napisano 14 Maja 2022 (edytowane) Real foto z epoki: Ten odnowiony i na chodzie po częściowej modernizacji: Edytowane 14 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Waffentrager AUF E-100 Drogo: https://www.mojehobby.pl/products/Waffentrager-auf-E-100.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Waffentrager AUF E-100 Drogo: https://www.mojehobby.pl/products/Waffentrager-auf-E-100.html Widzę że i Amusing wznawia modele. Oglądałem kiedyś jakąś relację z budowy tego papiera, tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 4 godziny temu, Seb napisał: Oglądałem kiedyś jakąś relację z budowy tego papiera, tragedia. Tragedia relacja Seb, czy tragedia konstrukcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Model nie ma tragedii: Ludzie sklejają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 2 godziny temu, Rafał B napisał: Tragedia relacja Seb, czy tragedia konstrukcja? Both 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Model nie ma tragedii: Ludzie sklejają: Tigera P Amusing też skleiłem, ale co mnie to kosztowało to nie pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Czerwca 2022 Share Napisano 8 Czerwca 2022 Tym razem powojenny Francuz: https://www.themodellingnews.com/2022/06/preview-135th-scale-amx-50b-from.html?m=1#more 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Czerwca 2022 Share Napisano 8 Czerwca 2022 Mój Ci on! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Czerwca 2022 Share Napisano 8 Czerwca 2022 Brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 9 Czerwca 2022 Share Napisano 9 Czerwca 2022 Miałem już kupić z resinscales, ale drogo wychodzi i mniej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 French Heavy Tank AMX-50B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 Muszem go mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Października 2022 Share Napisano 26 Października 2022 Sd.kfz.181 Panzerkampfwagen VI(P) w/Zimmerit Tiger P (003) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 (edytowane) 20 minut temu, bulik58 napisał: Kolejny T-ciak, prosto z balkanskiej wojny domowej , z terminem na luty . Lecz jak to bywa u Amusing-a ....? Pomysł przedni, potem jeszcze pewnie wypuszczą M-84K (wersja dowódcza), M-84AB (wersja eksportowa), M-84ABK (wersja dowódcza czołgu eksportowego), M-84ABN (wersja czołgu eksportowego z systemem nawigacji) i M-84AI (wóz zabezpieczenia technicznego). Ciekawe jaki to kolor? Edytowane 22 Stycznia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 19 minut temu, bulik58 napisał: Kolejny T-ciak, prosto z balkanskiej wojny domowej , z terminem na luty . Lecz jak to bywa u Amusing-a ....? K... a miałem już nic nie kupować przez jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 15 godzin temu, FAHR napisał: K... a miałem już nic nie kupować przez jakiś czas... Też tak sobie powiedziałem w tym tygodniu po ostatnim modelu - wszystko, co mógłbym i chciałbym z Bałkanów skleić w przewidywalnej perspektywie czasowej mam w szafie, więc wystarczy... no taa... Ktoś się orientuje, czy wszystkie teciaki Amusing mają wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 3 godziny temu, Kamil K. napisał: Ktoś się orientuje, czy wszystkie teciaki Amusing mają wnętrza? Nie wszystkie, Moderna na ten przykład jest wydmuszką. Kamil ogarnij fotki jakiegoś ogumowanego, chętnie bym takiego popełnił bo też polubiłem te klimaty;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 Osobiście wolałbym, żeby ten go nie miał, bo jeśli go kupię, to lata miną zanim to poskładam... pomijam, że będzie trzeba odkładać zaskórniaki. Co do M-84 i gum na tychże to niestety to jest temat dla mnie najgorzej rozpoznany, bo cały czas mówiłem sobie, że "przecież i tak nikt tego nie wyda", a w konwersję i przeróbki nie chciało mi się bawić... Jednakowoż na szybk dwie fotki - tylko tyle i aż tyle, bo z tego, co widzę, to M-84 rzadko były tak obkładane, jak starsze pojazdy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Marca 2023 Share Napisano 9 Marca 2023 T-90 to przepak czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Marca 2023 Share Napisano 9 Marca 2023 To nie przepak, To są ich własne formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Maja 2023 Share Napisano 11 Maja 2023 Ru251 Spähpanzer Amusing Hobby 35A055 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Abrams X skala 1/35 nr 35A054 https://www.themodellingnews.com/2023/06/preview-amusing-hobbys-abramsx-in-35th.html#more Edytowane 11 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 (edytowane) W dniu 10.06.2023 o 11:38, robertmodelarz napisał: Abrams X skala 1/35 nr 35A054 https://www.themodellingnews.com/2023/06/preview-amusing-hobbys-abramsx-in-35th.html#more Więcej wiadomości: Edytowane 11 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 (edytowane) Ukrainan T-72AV Edytowane 11 Grudnia 2023 przez robertmodelarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 1/35 M-84A Yugoslavia Main Battle Tank - Amusing Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi