abtb Napisano 29 Sierpnia 2020 Share Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Dziś do porannej kawy ciąg dalszy "Projektu Bałałajka" - MiG 21bis ze Zvezdy. Model wzbogacony o pitota z Mastera, belki i bombki z Reskita i Edka MiG 21bis, "Radziecka Litwa", 115 Gwardyjski Pułk Lotnictwa Myśliwskiego, baza Bagram, Afganistan, 1980r Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez abtb 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Sierpnia 2020 Share Napisano 29 Sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Co to za nowa moda na wstawianie galerii w środku nocy?Olej nie kapie na ziemię ,farba nie "obdarta" czyli nuda. No dobra żarty na bok.Bardzo fajny.Ciekawy "wyzbroj" ale Afganistan tłumaczy wszystko.Ładnie wymalowany tak z wyczuciem.Bez "wydziwiania" i "cudowania".Aż mnie naszła ochota żeby zrobić swojego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 6 godzin temu, abtb napisał: Jak zwykle Tomku 10/10 za mało ohów ahów by opisać Twoje działa, lecz czy tym razem jest malutka skaza lub tak światło pada ? lewa strona pod wiatrochłonem, przerwa w linii podziału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Xmen napisał: Co to za nowa moda na wstawianie galerii w środku nocy? To takie "uderzenie z partyzanta" a poza tym widać, że matrosy (M.A.V.) piją kawę w nocy 1 godzinę temu, Xmen napisał: Olej nie kapie na ziemię Jak to u mnie - wszystkie uszczelki trzymają 1 godzinę temu, Xmen napisał: farba nie "obdarta" Bo to jest kontynuacja "słusznie obranej (prze zemnie) linii" w modelarstwie 41 minut temu, Bengal napisał: za mało ohów ahów by opisać Twoje działa, Oj tam, zaraz takie tam. Bez przesady, ja drobny sklejacz-zlepiacz jestem. 44 minuty temu, Bengal napisał: lewa strona pod wiatrochłonem, przerwa w linii podziału Obejrzałem dokładnie - linia jest ale na tyle spłycona, że się łoszyk nie utrzymał przy wycieraniu Dziękuję chłopaki za opinie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 14 minut temu, abtb napisał: Bo to jest kontynuacja "słusznie obranej (prze zemnie) linii" w modelarstwie Jak dobrze wiedzieć że człowiek nie jest sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Bałałajka z kompletem bomb pod skrzydłami wygląda cudnie, świetny model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Fajniutko wygląda . Podoba mi się te ruskie kamo i może swojego w 1/48 też zrobię w takim malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Kolejny śliczny ołóweczek. Bardzo podobuje mnie się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 MiGuś bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 6 godzin temu, mig napisał: MiGuś bardzo ładny. Zgadzam się całkowicie z tą opinią. Nie wiedziałem, że 21 mogła przenosić tyle bomb. Normalnie mały bombowiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Bardzo ładny, nie uwalony we wszystkim co się da. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2020 Dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi