robertmodelarz Napisano 2 Sierpnia Share Napisano 2 Sierpnia (edytowane) 1/72 Edytowane 31 Sierpnia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Before the assault. Eastern Ukraine 2022 Edytowane 31 Sierpnia przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września już za parę dni, za dni parę ..., a konkretnie od 16.09 w sprzedaży będzie ten zestaw https://icm.com.ua/technique/cargo-carrier-humvee-m1097a2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września Wychodzi na to, że zakup ich pierwszego zestawu był bez sensu, bo ten nowy to dokładnie to samo doposażony zapewne o ramkę z plandekami na drzwi i kabinę oraz ławki... Można spodziewać się kolejnych z plandeką paki, może potem polski Tumak, może z jakimś ZU na pace albo inne madmaksy z UKR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Komercyjne rozegrali to bdb. Ale dla modelarzy to tak średnio bym powiedział. No cóż prawo rynku. Ja tam miałem części ze starej italerki to sobie poradzę z tumakiem ale nie powiem że wkurzę się jak go wydadzą prosto z pudła chociaż ptaszki ćwierkają że będzie btr-4 jak inna ukr firma zrezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września 22 minuty temu, SnajperTBG napisał: Komercyjne rozegrali to bdb. Ale dla modelarzy to tak średnio bym powiedział. No cóż prawo rynku. Ja tam miałem części ze starej italerki to sobie poradzę z tumakiem ale nie powiem że wkurzę się jak go wydadzą prosto z pudła chociaż ptaszki ćwierkają że będzie btr-4 jak inna ukr firma zrezygnuje Tak dla ścisłości to ławki z modeli Italeri i Academy są "drewniane" - masz pełne "deski". Przy M1097A2 w tym Tumaku masz aluminiowe profile w kształcie litery C z podłużnym dodatkowym wzmocnieniem. Nie wiadomo jak to będzie na wypraskach, ale na artboxie ładnie to narysowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września (edytowane) Rozegrali, rozegrali…jednego skleiłem na siłe, a drugi leży w szafie. Bez sensu. Tak wiec tym razem- nie kupię. Edytowane 5 Września przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Flak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Października Share Napisano 11 Października Combo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi