abtb Napisano 26 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2021 6 minut temu, Mitrandir napisał: gównopopylacz? Licz się pan ze słowami Ten "Trzmiel" jedną "salwą" pokrywa hektary powierzchni w przeciwieństwie do twojego "ogórka" którym co najwyżej można zaorać działeczkę I to jet dopiero "siła rażenia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 2 godziny temu, abtb napisał: Licz się pan ze słowami Ten "Trzmiel" jedną "salwą" pokrywa hektary powierzchni w przeciwieństwie do twojego "ogórka" którym co najwyżej można zaorać działeczkę I to jet dopiero "siła rażenia" Poraża mnie co najwyżej twój pogląd... Sam mam w planach popylacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 No i z krokodyla zjechaliście na czajniki ....rozpylacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 34 minuty temu, zegeye napisał: No i z krokodyla zjechaliście na czajniki ....rozpylacze Też niezła gadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 26 Kwietnia 2021 Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Niezla gadzina to ta 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 21:57, Robertas napisał: Niezla gadzina to ta Po Covidowe powikłania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 21:57, Robertas napisał: Niezla gadzina to ta To latało, czy było zbudowane dla żartu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2021 Dostałem cynk z Administracji, ze to będzie "warsztat roku" Jeszcze się praktycznie nic nie zlepiło a już 4 strony pykły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 32 minuty temu, abtb napisał: Dostałem cynk z Administracji, ze to będzie "warsztat roku" Jeszcze się praktycznie nic nie zlepiło a już 4 strony pykły To może była sugestia... żebyś się wreszcie do roboty zabrał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2021 23 minuty temu, Mitrandir napisał: żebyś się wreszcie do roboty zabrał Chciałbym zauważyć, że ROBIĘ cały czas. A że trzeba przestrzegać BHP (żeby np sobie palców nie pociąć ) to robię dokładnie i powoli Bo jak mówi stare przysłowie pszczół: "Dokładnie i powoli to się nie popie.....li" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, abtb napisał: Chciałbym zauważyć, że ROBIĘ cały czas. A że trzeba przestrzegać BHP (żeby np sobie palców nie pociąć ) to robię dokładnie i powoli Bo jak mówi stare przysłowie pszczół: "Dokładnie i powoli to się nie popie.....li" Zegarmistrz się znalazł ... słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, abtb napisał: Chciałbym zauważyć, że ROBIĘ cały czas. A że trzeba przestrzegać BHP (żeby np sobie palców nie pociąć ) to robię dokładnie i powoli No trza uważać bo inaczej: Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 8 minut temu, ManiekB napisał: No trza uważać bo inaczej: Pozdrawiam Ja tam i tak mam szacunek dla gościa - z Chinook-a prawie wyrzeźbił Huey-a 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 W dniu 26.04.2021 o 14:59, Mitrandir napisał: Poraża mnie co najwyżej twój pogląd... Sam mam w planach popylacza za małego taki zestaw stacjonował latem ze 100m od mojego bloku na wsi... zawsze była atrakcja jak startował i lądował... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Kwietnia 2021 Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Czyli, że to takie będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2021 Dokładnie tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 W dniu 28.04.2021 o 08:59, Kon_Bar napisał: To latało, czy było zbudowane dla żartu? To zostało sfotoszopowane dla jaj Uprzejmie prosze z szacunkiem do Pana samolota, który jest w Polsce gatunkiem na wymarciu nie objęty urzędową ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Wzorem partii rządzącej dokonuję reasumpcji warsztatu Jak widać, konkurs po sąsiedzku ruszył i jest kolejna szansa na dokończenie klamota . Termin - koniec listopada. Może się uda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 O żesz cwaniak, dałeś go do zamrażarki, bo wiedziałeś, że będzie wojna i konkurs ze słonecznikiem . Pewnie z Pegazusa miałeś przecieki. Mimo wszystko cieszę się, że dalej pociągniesz go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Będzie biało- niebieski АЭРОФЛОТ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Oj, patrzam. Sentyment jest przez starego, DDRowego modela . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 19 minut temu, Grzes napisał: Będzie biało- niebieski АЭРОФЛОТ? A czy jesteś w stanie sobie wyobrazić go w innym malowaniu? Bo ja nie. 6 minut temu, barszczo napisał: Oj, patrzam. Spokojnie. Obłożyłem się modelami jak baba klamotami na rynku i może czasami będzie trzeba ciut poczekać na aktualizację. Ogólnie będę działał skokami bo focenie każdej przylepionej części już mnie nudzi. Trochę taka "śledziowa" metoda: początek - gotowy ulep - malowanie i galeria. Cztery fotki i starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 6 minut temu, abtb napisał: A czy jesteś w stanie sobie wyobrazić go w innym malowaniu? Ja nie bardzo, ale za Tobą to człowiek nie nadąży... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Popieram, podoba się kolorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Malowanie żółtego bardzo słabo mi wychodzi a o czerwonym to już nawet nie będę wspominał A poza tym jakoś mi szwabską flagą zalatuje ta fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi