abtb Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Jest niedziela, jest i spokojna poranna kawa Czyli powinna być i jakaś galeria do kawy A zatem informuję, że takie coś mi się ulepiło : LTV A-7 Corsair II Portugalskich Sił Powietrznych. Epizod III "Sikająca żyrafa, albo jak kto woli latający fiut" Może i nie za szczególnie ten latawiec wyszedł, ale jakoś nie miałem serca do jego budowy. A zatem wyszło, jak wyszło. W dodatku na półce zaczyna się robić dość monotematycznie pod względem kolorystycznym A teraz można brać widły , czy jakąś tam inną flintę i do dzieła Edytowane 4 Stycznia przez abtb 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 2 minuty temu, abtb napisał: A teraz można brać widły , czy jakąś tam inną flintę i do dzieła Chciałeś to masz. Bardzo ładny.Uzbrojony widać po "zęby" na bogato.Kolekcja też niczego sobie.Spójna kolorystycznie i przez to ciekawa.To teraz dwuosobowy Grek do kompletu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Mi się podoba, ale jedną uwagę muszę zgłosić - jak został wrzucony to już byłem po kawie A w kolorystyce jeszcze dużo braków - a gdzie na przykład Thud, Pig czy choćby belgijski Mirage 5? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2021 lesio-69 napisał "Dobra, w niedzielę też nie wstaję wcześniej jak o 11. 15 minut temu, Matys napisał: jak został wrzucony to już byłem po kawie Tak więc przyjmijmy zasadę, że poranna kawa jest tylko jedna - moja. I to wg niej są wrzucane galerie 16 minut temu, Matys napisał: A w kolorystyce jeszcze dużo braków Są wszystkie cztery kolory, Braków nie dostrzegam 17 minut temu, Matys napisał: a gdzie na przykład Thud, Pig czy choćby belgijski Mirage 5? A ja wiem Rozpuść wici po forum to może ktoś pokaże gdzie można zobaczyć A tak w ogóle to ja nie wiem o co chodzi, zarobiony jestem i nie mam czasu na ganianie za jakimiś Pig-ami Na razie jakiś orła cień na podłodze widzę. 23 minuty temu, Matys napisał: Mi się podoba, Godzinę temu, mandrivecs napisał: Mi się podoba. Godzinę temu, Xmen napisał: Bardzo ładny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 2 minuty temu, abtb napisał: A ja wiem Rozpuść wici po forum to może ktoś pokaże gdzie można zobaczyć A tak w ogóle to ja nie wiem o co chodzi, zarobiony jestem i nie mam czasu na ganianie za jakimiś Pig-ami W sumie to Thuda i Mirage'a to mogę u siebie na półce zobaczyć, ale jakoś chętnie bym zobaczył w twoim wykonaniu. Na F-111 też przyjdzie czas, skoro już Hobby 2000 nam go przepakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Ładnie ładnie nie ma co ukrywać Z tą kawą to ładna lipa, człowiek wstaje, szykuje się do kawy a tu już dawno po kawie i galerii Tam na wschodzie żyje się chyba jakoś inaczej niż tu na zachodzie 3 godziny temu, abtb napisał: Czworaczki wyglądają najlepiej. Obydwoje wiemy czego na nich brakuje ale niech już tak zostanie co by potem nie było że plagiat. Jedynie Phantom tu nie pasuje. Taki "bombowy" jesteś, a on bombki żadnej nie ma. Chociaż pod te Sidewinder'y byś jakiegoś TER'a podwiesił. Wtedy to ino tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Bardzo fajne wykonanie, podoba się Może łosz miejscami jakby za mocny i kalki wydaje się trochę miejscami nie siadły ale ogólnie jestem na tak To jedna z ciekawszych maszyn i konstrukcji w ogóle...mam ją nawet zrobioną i schowaną w jakimś pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Mega mi się podoba Szczególnie to jak jest uzbrojony. Wg mnie tak powinien wyglądać samolot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Jestem na tak!To może teraz jakiegoś Japończyka dla urozmaicenia??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2021 15 minut temu, piotrkur napisał: To może teraz jakiegoś Japończyka dla urozmaicenia Ale że jak? W takim kamo? Chyba że "Sukoshi Tiger" 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Jedynie Phantom tu nie pasuje. 9 godzin temu, rudy0007 napisał: Chociaż pod te Sidewinder'y byś jakiegoś TER'a podwiesił. Wtedy to ino tak Jest pewien plan. I to bardzo dobry plan. A nawet rzekłbym - plan doskonały Będziesz pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Cóż by tu rzec? W końcu coś ciężkozbrojnego. Bardzo mi się podoba, ale brakuje mi jednego zdjęcia. Zrób z przodu, ale na wysokości samolotu. Będzie wtedy bardzo ładnie widać tą mnogość uzbrojenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Lutego 2021 Share Napisano 1 Lutego 2021 Bardzo ładny - niespecjalnie widać, ze serca do budowy nie miałeś A fotka rodzinna świetna ! Daje lajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Lutego 2021 Share Napisano 3 Lutego 2021 Corsair II,jedna z piękniejszych maszyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Jak ja chciałbym tak robić uzbrojenie... Piąteczka z plusem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi