ciuperk Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 To wtrącenie bo 2 strony temu ktoś rozważał i pokazywał przeróbki Modelsvita na te samoloty z rodziny Su 1720/22 których Modelsvit nie robi i niewiadomo czy będzie robił, a tak by pasowało iść za ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 15 Maja 2022 Autor Share Napisano 15 Maja 2022 Dziś miła niespodzianka w Bytomiu, z uwagi na dodaną Nysę 522 mikrobus z GPM 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Widziałem na żywo. Bardzo ładny model. Gratki :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) Graty ! Widziałem na żywo i też bardzo mi się podobał ! Edytowane 15 Maja 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Ach! Uwielbiam takie polskie mini dioramki Dawaj więcej fotek!!! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Maja 2022 Share Napisano 15 Maja 2022 Też widziałem! Sobota rano, samolot wydał mi się znajomy...nieprzypadkowo! Brawo, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 8 godzin temu, myszaty napisał: Też widziałem! Sobota rano, samolot wydał mi się znajomy...nieprzypadkowo! Brawo, gratulacje! Szkoda że się wcześniej nie zgadalismy wszyscy, to byśmy się poznali osobiście. Też byłem w sobotę od 10 do 14. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Maja 2022 Share Napisano 16 Maja 2022 10 godzin temu, kowal76 napisał: Szkoda że się wcześniej nie zgadalismy wszyscy, to byśmy się poznali osobiście. Też byłem w sobotę od 10 do 14. Faktycznie szkoda.To mogło by być ciekawe doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) Mnie akurat nie było choć mam niedaleko, ale następnym razem każdy obowiązkowo powinien mieć wypisany na czole forumowy nick . Edytowane 17 Maja 2022 przez barszczo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 5 minut temu, barszczo napisał: następnym razem każdy obowiązkowo powinien mieć wypisany na czole forumowy nick . Nie wiadomo czy zostałoby to przyjęte za zrozumieniem przez resztę towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Teraz, Xmen napisał: Nie wiadomo czy zostałoby to przyjęte za zrozumieniem przez resztę towarzystwa. No, niektórzy mogliby się załapać na bezpłatny masaż twarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) 8 minut temu, _OldMan_ napisał: No, niektórzy mogliby się załapać na bezpłatny masaż twarzy. I to na niejedną sesję. Był bym zapomniał.Gratuluję nagrody. Edytowane 17 Maja 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 23 godziny temu, Xmen napisał: Gratuluję nagrody. I ja oczywiście też, Nyska wymiata . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi