Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem!

Ładniutki! Podoba mi się. Fajnie zmalowany!

Mariusz

• Thanks 1
Napisano

No dobra, przyznaję się proszęWysokiego 😉  Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... 

Napisano
W dniu 9.02.2021 o 09:25, Thalgonis napisał:

Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... 

Pocieszę Cię, bo ja też ale szat z tego powodu rwał nie będę 😂

...poza tym kto powiedział, że każdy kolejny skończony model musi być idealny i koniecznie lepszy od poprzedniego?! 😉

• Thanks 1
Napisano

Model ładnie zmalowany choć bardziej zmęczony życiem prezentowałby się lepiej. Brakuje mu jakiegoś mocnego akcentu, który przyciągnie wzrok. Poza tym wszystko wyszło dobrze bo wiem, że tam jakieś przygody z nim miałeś i wybrnąłeś. Dobrze jednak, że odpuściłeś z weatheringiem jeśli nie miałeś na niego pomysłu bo wtedy można dopiero skopać fajny model. Coś o tym wiem...

• Thanks 1
Napisano
W dniu 9.02.2021 o 09:25, Thalgonis napisał:

Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... 

Szkoda, że nawet nie spróbowałeś. Miałeś okazję podnieść skilla, a tak powstał, co najwyżej średniak, żeby nie powiedzieć, że model jest nijaki, że brakuje mu "pazura", o czym pisał @TAW Pomijam już te fatalne siatki, samo dobre malowanie, jak się okazuje, nie załatwia sprawy. Miejscami samo brudzenie, jak i jego brak, jest fatalne w odbiorze modelu. Tylna płyta, wieża, układ bieżny- nie gra to wszystko ze sobą. Nie miałeś pomysłu, weny, to trzeba było zaczekać, a tak niestety poszedłeś po najmniejszej linii oporu.

Napisano

Mnie osobiście model się podoba ,odbiór pozytywny. Jedynie bym go bardziej przykurzył . Nie przejmuj się opiniami,  że jest źle bo pewien PAN walną by go po całości na brązowo i wtedy byłby ładny. Jak Ty sam odbierasz go pozytywnie to znaczy że idziesz w dobrą stronę, i tak naprawdę całe życie się uczymy ,pozdrawiam OLO.

• Thanks 1
Napisano

Jak widać po widowni - odbiór POZYTYWNY. :super:  Doceniam że mimo zwątpienia i bezsilności (chwilowej) dokończyłeś tego "KOCIAKA".

W swoim zwyczaju nie oceniam . . . zresztą Wiesz. Tylko takie małe - ale - dla innych robiących ten pojazd w przyszłości.1326208020_meser262@krzy.jpg.20839e2414b5c80ce773c9a2ed3e94ad.jpg

No właśnie tam gdzie jest miejsce na łopatę.

Pozdrawiam

Krzysztof

• Like 1
  • Thanks 1
Napisano

Dziękuję tobie Krzysztofie i wszystkim innym „pozytywistom” :D  

Oprócz krojca jeszcze „wycięty” kawałek błotnika... A na tym zdjęciu się przecież miałem wzorować, ech... :oops:

Napisano
6 minut temu, Thalgonis napisał:

Oprócz krojca jeszcze „wycięty” kawałek błotnika...

Błotnik mogli wyciąć po tym jak Ty zrobiłeś swój model - to można wytłumaczyć.

Pozdrawiam

Krzysztof

• Like 1
  • Haha 1
Napisano
16 godzin temu, Pan_na_Zulawach napisał:

Miałeś okazję podnieść skilla, a tak powstał, co najwyżej średniak, żeby nie powiedzieć, że model jest nijaki, że brakuje mu "pazura", 

Czytając to miałem nieodparte wrażenie, że piszesz o swoich modelach.

• Haha 1
  • Sad 1
  • 3 weeks later...