Thalgonis Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) King Tiger z Abt. 503, wschodnia Francja, początek sierpnia 1944 r. Stare Kino: Edytowane 12 Lutego 2021 przez Thalgonis 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Czołem! Ładniutki! Podoba mi się. Fajnie zmalowany! Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Ładnie Ci wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Nie ma się czego wstydzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Można by z nim jeszcze co nieco powalczyć ale ogólnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Lutego 2021 Share Napisano 9 Lutego 2021 Spoko podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Lutego 2021 Autor Share Napisano 9 Lutego 2021 No dobra, przyznaję się proszęWysokiego Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 W dniu 9.02.2021 o 09:25, Thalgonis napisał: Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... Pocieszę Cię, bo ja też ale szat z tego powodu rwał nie będę ...poza tym kto powiedział, że każdy kolejny skończony model musi być idealny i koniecznie lepszy od poprzedniego?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Lutego 2021 Autor Share Napisano 10 Lutego 2021 Tys prowda, jak mawiał Pyzdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Model ładnie zmalowany choć bardziej zmęczony życiem prezentowałby się lepiej. Brakuje mu jakiegoś mocnego akcentu, który przyciągnie wzrok. Poza tym wszystko wyszło dobrze bo wiem, że tam jakieś przygody z nim miałeś i wybrnąłeś. Dobrze jednak, że odpuściłeś z weatheringiem jeśli nie miałeś na niego pomysłu bo wtedy można dopiero skopać fajny model. Coś o tym wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 W dniu 9.02.2021 o 09:25, Thalgonis napisał: Nie umiem pracować z zimmeritem. - w sensie jego późniejszego weatheringu... Szkoda, że nawet nie spróbowałeś. Miałeś okazję podnieść skilla, a tak powstał, co najwyżej średniak, żeby nie powiedzieć, że model jest nijaki, że brakuje mu "pazura", o czym pisał @TAW Pomijam już te fatalne siatki, samo dobre malowanie, jak się okazuje, nie załatwia sprawy. Miejscami samo brudzenie, jak i jego brak, jest fatalne w odbiorze modelu. Tylna płyta, wieża, układ bieżny- nie gra to wszystko ze sobą. Nie miałeś pomysłu, weny, to trzeba było zaczekać, a tak niestety poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Mnie osobiście model się podoba ,odbiór pozytywny. Jedynie bym go bardziej przykurzył . Nie przejmuj się opiniami, że jest źle bo pewien PAN walną by go po całości na brązowo i wtedy byłby ładny. Jak Ty sam odbierasz go pozytywnie to znaczy że idziesz w dobrą stronę, i tak naprawdę całe życie się uczymy ,pozdrawiam OLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 Jak widać po widowni - odbiór POZYTYWNY. Doceniam że mimo zwątpienia i bezsilności (chwilowej) dokończyłeś tego "KOCIAKA". W swoim zwyczaju nie oceniam . . . zresztą Wiesz. Tylko takie małe - ale - dla innych robiących ten pojazd w przyszłości. No właśnie tam gdzie jest miejsce na łopatę. Pozdrawiam Krzysztof 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego 2021 Autor Share Napisano 12 Lutego 2021 Dziękuję tobie Krzysztofie i wszystkim innym „pozytywistom” Oprócz krojca jeszcze „wycięty” kawałek błotnika... A na tym zdjęciu się przecież miałem wzorować, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 6 minut temu, Thalgonis napisał: Oprócz krojca jeszcze „wycięty” kawałek błotnika... Błotnik mogli wyciąć po tym jak Ty zrobiłeś swój model - to można wytłumaczyć. Pozdrawiam Krzysztof 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Lutego 2021 Share Napisano 12 Lutego 2021 16 godzin temu, Pan_na_Zulawach napisał: Miałeś okazję podnieść skilla, a tak powstał, co najwyżej średniak, żeby nie powiedzieć, że model jest nijaki, że brakuje mu "pazura", Czytając to miałem nieodparte wrażenie, że piszesz o swoich modelach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 A jak dla mnie to jest super. Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi