panDespota Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Przedstawiam moją ostatnią pracę. Prosto z pudła. Przenitowany, malowany Vallejo Air. Model w malowaniu maszyny stacjonującej na USS Gambier Bay, pilotowanej przez kpt. Hermana J. Hardessa. Po odniesionych uszkodzeniach został zepchnięty z pokładu do morza 18 czerwca 1944. Dla zainteresowanych warsztat https://modelwork.pl/topic/42322-fm2-wildcat-arma-hobby-172/ Bardzo, ale to bardzo przyjemny model w budowie, no może przy podwoziu się troche nagimnastykowałem Zdjęcia oryginału w trakcie utylizacji i galeria Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez panDespota 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Bardzo ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Ładny,podoba mi się.Może tylko jakieś ew.błękitne tło żeby tak nie biło po oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobik123 Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Piękny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Efekt końcowy świetny. Tak jak pisałem wcześniej w wątku z budowy, wygląda jak model 1:48. Może się kiedyś na takiego doczekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Bardzo ładny modelik. Delikatne obicia i ubrudzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 9 Kwietnia 2021 Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Bardzo ładny "Dziki Kotek" - z modelu tak "obszczekanego" po ukazaniu P.s. Mogłeś się pokusić o zrobienie dioramki na podstawie któregoś z tych zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 9 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2021 Dzięki za komentarze. To pewnie nie ostatni FM2, jeszcze leżą dwa w pudle. Bardzo się zrelaksowałem przy jego budowie po ostatnich wykonywanych przeze mnie szortrunach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 Świetny! Zazdroszczę warsztatu malarskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Piekny !!!! Po prostu piekny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Model prezentuje się ładnie. Tylko ta wersja - nijak nie mogę się przekonać do tych myśliwców z silnikiem od kukuruźnika :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi