kowal76 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Przedstawiam mój najnowszy model. P 51 D Mustang Tamiya 1/72. Malowany Gunze i AK. Kalki Exito, a brudzenie specyfikami Miga,AK, Tamiya i Abteilung. Trochę baboli merytorycznych i technicznych jest, z czego zdaję sobie sprawę. Dawno nie robiłem nic z II WŚ i same cywile, więc fajna odskocznia :). Wydaje mi się, że 1/72 to już nie na moje oczy skala :). 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Może skala już nie dla Ciebie ale i tak wyszedł Ci bardzo ładny model. Świetnie się ten model prezentuje w sreberkach. Śledziłem cały warsztat i z każdym wpisem rosła we mnie chęć posiadania tego samolotu, w sensie modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 2 minuty temu, rymulus napisał: Może skala już nie dla Ciebie ale i tak wyszedł Ci bardzo ładny model. Świetnie się ten model prezentuje w sreberkach. Śledziłem cały warsztat i z każdym wpisem rosła we mnie chęć posiadania tego samolotu, w sensie modelu. Dziękuję :). Fajnie że się podoba. Strasznie malutkie te części. Halogen we wnękach podwozia chyba ze 20 razy mi upadł na podłogę jak go wklejałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 A ja lubię 1/72 właśnie za malutkie części i na razie nie wyobrażam sobie przesiadki na 1:48. Wyższe skale to już dla mnie prawie 1:1 Ładny ładny. Bardzo fajne wyszło to srebrzenie. I też marzę o tym, by takiego skleić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 1 godzinę temu, kowal76 napisał: Wydaje mi się, że 1/72 to już nie na moje oczy skala :). Ja już częściowo przechodzę na 1:32 z 1:48 . Mustang fajny, plus za malowaną szachownicę . Co następne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 9 minut temu, barszczo napisał: Ja już częściowo przechodzę na 1:32 z 1:48 . Mustang fajny, plus za malowaną szachownicę . Co następne? Dzięki, a teraz znowu cywile Tu 154 i An 24 oraz coś dla siebie, ale jeszcze nie wiem co :). Może znów coś z II WŚ :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Bardzo ładnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Bardzo mi się podoba. Pod skrzydłem trzecia lampeczka nie powinna być żółta? Czy to wina zdjęć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Maja 2021 Autor Share Napisano 30 Maja 2021 2 godziny temu, panDespota napisał: Bardzo mi się podoba. Pod skrzydłem trzecia lampeczka nie powinna być żółta? Czy to wina zdjęć? Dzięki. Ta lampeczka jes zółta pokryta lekko clear orange. Być może powinna być tylko żółta :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Maja 2021 Share Napisano 31 Maja 2021 20 godzin temu, kowal76 napisał: Strasznie malutkie te części. 20 godzin temu, kowal76 napisał: teraz znowu cywile Tu 154 Ja tu czegoś nie rozumiem - to 72 części małe ale w 144 już nie Coś nas tu kolega "wkręca" A modelik bardzo ładnie zrobiony. podoba mi się delikatne, nie nachalne brudzenie oraz "przetarcia" na pasach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Maja 2021 Autor Share Napisano 31 Maja 2021 11 godzin temu, abtb napisał: Ja tu czegoś nie rozumiem - to 72 części małe ale w 144 już nie Coś nas tu kolega "wkręca" A modelik bardzo ładnie zrobiony. podoba mi się delikatne, nie nachalne brudzenie oraz "przetarcia" na pasach Dziękuję. Co do maluśkich części, to w 1/144 też już mam z nimi problem :). Czas na bryle chyba w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 Kiedyś trafi na moją listę, fajnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 Ładny model. Chwilami można się złapać, że jednak jest w 48mce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 Rewelacyjny, miło się patrzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi