Grzes Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 25 minut temu, abtb napisał: żubry za stodołą Teraz to chyba migranci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Autor Share Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, abtb napisał: Żartujesz sobie Ja prosty chłopak z prowincjonalnego miasteczka jestem - żubry za stodołą, wilki w obejściu. Szkoła? A co to jest i z czym to się je Wydaje mi się że ty trochę zbyt pochopnie odczytujesz moje myśli - NIE BĘDZIE krokodyla w ogórkowym kamo (czyli domniemam, że się ucieszyłeś że będę coś lepił z szachownicą) tylko Krokodyl + "ogórek" (być może nawet dwa) I tradycyjnie jak to u mnie - nic w patriotycznym camo - czyli będzie ciekawie a nie nudno Teraz to ty zbyt pochopnie moją reakcję oceniłeś... ja nic nie zakładam przyjąłem tak jak powiedziałeś. A kto powiedział, że musi być z szachownicą to, że zrobiłem kilka szachownicą od razu musi być patriotycznie... bój się boga i opieki społecznej Edytowane 16 Listopada 2021 przez Mitrandir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 W dniu 15.11.2021 o 12:40, Mitrandir napisał: NH-90? Ja tam jestem jak najbardziej na tak - to moim zdaniem bardzo ładny śmigłowiec, pomijając już kontrowersję wobec jego użyteczności i awaryjności. Od siebie bym jeszcze zaproponował, żeby był po fińsku tudzież omańsku - to bardzo piękne kamuflaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2021 Autor Share Napisano 16 Listopada 2021 23 minuty temu, Matys napisał: Ja tam jestem jak najbardziej na tak - to moim zdaniem bardzo ładny śmigłowiec, pomijając już kontrowersję wobec jego użyteczności i awaryjności. Od siebie bym jeszcze zaproponował, żeby był po fińsku tudzież omańsku - to bardzo piękne kamuflaże Fin jest w planach... jak i 3 inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Wyposażenie dodatkowe... ... i dłubiem dalej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Oho, magik samochoda będzie robił W końcu zaczyna się najciekawsza część warsztatu Paczam z ogromnym zainteresowaniem. Szykuje się odlotowy zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Świetny ten Mi-6. Przy tym Ziłku widać dopiero że to kawał modela jest. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 22 minuty temu, barszczo napisał: kawał modela jest. Kawał? Panie, tu trzeba 70x60 cm czystej powierzchni żeby to bezpiecznie postawić. To kloc jakiś jest a nie model (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Edytowane 19 Listopada 2021 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 1 godzinę temu, Mitrandir napisał: Wyposażenie dodatkowe... Wreszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: Świetny ten Mi-6. Przy tym Ziłku widać dopiero że to kawał modela jest. Dlatego właśnie go robię bardzo ładnie podkreśla wielkość mi 6 Poza tym tak jak było na zdjęciu jest naturalnym uzupełnieniem tej maszyny. 1 godzinę temu, abtb napisał: Oho, magik samochoda będzie robił W końcu zaczyna się najciekawsza część warsztatu Paczam z ogromnym zainteresowaniem. Szykuje się odlotowy zestaw. No Cieszę się bardzo... wreszcie coś ci się spodobało 17 minut temu, Grzes napisał: Wreszcie Cholera... mogłem zrobić sam samochód 43 minuty temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Tylko pogratulować A jak się czuje mamusia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 17 minut temu, Mitrandir napisał: Godzinę temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Tylko pogratulować A jak się czuje mamusia O kurła... Szach-Mat! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 2 godziny temu, Mitrandir napisał: Cholera... mogłem zrobić sam samochód Ale wiesz, że wtedy musiałbyś opuścić swoją strefę komfortu (warsztat w dziale Śmigłowce) i robić go w dziale "Samochody cywilne" A tam amatorzy śmigłowców wcale nie zaglądają (no może poza Gryszką - on to zagląda wszędzie, nawet w czarne dziury) bo tam wilce jakieś, za każdego paprocha biczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 3 godziny temu, abtb napisał: (mam trzy takie kloce, czwarty w drodze ) Żona wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 10 minut temu, abtb napisał: Ale wiesz, że wtedy musiałbyś opuścić swoją strefę komfortu (warsztat w dziale Śmigłowce) i robić go w dziale "Samochody cywilne" A tam amatorzy śmigłowców wcale nie zaglądają (no może poza Gryszką - on to zagląda wszędzie, nawet w czarne dziury) bo tam wilce jakieś, za każdego paprocha biczują Nie chciałbym Cię martwić, ale moja strefa komfortu jest rozległa Wiatraki robię z wyboru, a nie dla tego, że innych nie umiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Potwierdzam, widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy!!!! Edytowane 19 Listopada 2021 przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 1 minutę temu, Moses napisał: Potwierdzam, widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy!!!! Zdrajca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 12 minut temu, Mitrandir napisał: a nie dla tego, że innych nie umiem... Czyli widoczna na zdjęciu przyczepa też będzie? 1 minutę temu, Moses napisał: widziałem ostatnio jak Grzechu robił samolot, I to odrzutowy! No to mnie zaskoczyłeś 2 minuty temu, Mitrandir napisał: Zdrajca. Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 6 minut temu, abtb napisał: Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" SYGNALISTA !!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 27 minut temu, abtb napisał: Czyli widoczna na zdjęciu przyczepa też będzie? No to mnie zaskoczyłeś Oj tam zaraz takie tam. Zwykły "informator" Nie, i drzew też nie ani czołgów które się w nich kryjo... nie będzie a czołgi robiłem ze 20 lat temu... i niech tak pozostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Grzesiu dbam o to aby Cię nie zaszufladkowano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 14 minut temu, Moses napisał: Grzesiu dbam o to aby Cię nie zaszufladkowano Sam się szufladkuje i nie przeszkadza mi to... wygodnie man we swojej szufladce Ciepło cicho i przytulnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 No dobra. Pozostawiając już na uboczu te drzewa i te czołgi, które się w nich "kryjo" to ja mam takie pytanie bliżej wątku: - czy ta rama to już tak ostatecznie czy jeszcze ją będziesz uszlachetniał jakimiś przecierkami lub też innymi ajwajami? Ba na chwilę obecną to taka jakaś smutna jest (jakby tylko w podkładzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 9 minut temu, Mitrandir napisał: Niezła nora Ale tą wkrętarą to mnie trochę "rozłożyłeś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 9 minut temu, abtb napisał: Niezła nora Dokładnie. Każdemu takiej życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi